Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Papierosy, duszności, nerwica

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
arczi
Zarejestrowany Użytkownik

16 grudnia 2018, o 12:44

Witam, co jakiś czas mam okresy duszności, które teraz mocno się nasiliły. od paru dni mam wrażenie, że brakuje mi tlenu. Oddycham normalnie tak mi się wydaje. do tego jeszcze wrażenie czegoś w gardle (jakby flegma której nie mogę odkaszlnąć), mam wrażenie jakbym był na haju na delikatnym odlocie. Palę paczkę dziennie a płuca badałem w zeszłym roku na jesieni i wszystko było dobrze, miałem też usg tętnic szyjnych i wyszło lux. jeśli to nasza nerwica to nieźle mi teraz daje popalić
Lus

18 grudnia 2018, o 02:46

Wiesz duszności to specjalność nerwicy, choć podobno wcale się nie dusimy. Ale jak dasz radę to rzuć palenie, po co jeszcze sobie dokładać stresu ;)
cynamon

18 grudnia 2018, o 14:57

Paliłam przed nerwicą i palę nadal w sumie nie tak duże ilości jak paczka dziennie;] aczkolwiek duszności wcześniej nie miałam, a zaczeły się wraz z nerwicą;p
izka
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

18 grudnia 2018, o 14:59

Ja rzuciłam fajki i o niebo lepiej się czuje!
Życiowe wyzwania nie powinny Cię paraliżować. Powinny pomóc Ci odkryć, kim naprawdę jesteś.  
arczi

18 grudnia 2018, o 17:11

właśnie najlepiej rzucić. Muszę w końcu wziąć się za siebie. kurde nie mam siły do walki
Zalękniona25

18 grudnia 2018, o 23:38

arczi pisze:
18 grudnia 2018, o 17:11
właśnie najlepiej rzucić. Muszę w końcu wziąć się za siebie. kurde nie mam siły do walki
Polecam witaminki na początek i kwasy omega 3 ,olej z wiesiolka. Banany, dużo bananow. I rzuć fajki koniecznie.
ODPOWIEDZ