Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Kręciło mi się w głowie z rana
- JohnnyEDM
- Zarejestrowany Użytkownik
Z rana dziś trochę niewyspany wstale to mnie troche glowa bolala ale to normalne jak sie wstanie niewyspanym. Tylko troche mi sie w glowie krecilo jak sie przebudzilem odrazu tak jak po paru piwkach, nie wiem czy to jest normalne dlatego wolalbym sie spytac zeby sie nie nakrecac.
- Joannaw27
- Odburzony i pomocny użytkownik
Ja mam bardzo często kiedy kręci mi się w głowie, a zwłaszcza w tedy kiedy mnie głowa boli także nie ma co się w kręcąc, kiedyś jeszcze tak mi się kręciło ze musiałam usiąść bo inaczej stracilabym równowagę
COCO JUMBO I DO PRZODU
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
...to normalne.
- zebulon
- Zarejestrowany Użytkownik
Mnie też i mnie to wnerwia , ta ciagła autodiagnostyka czy cos nie jest tak ... szlag mnie trafia z tym
Każda droga zaczyna się od pierwszego kroku .
Piekło nerwicy tworzymy sami sobie ...
Nie pozwól żeby życie straciło sens przez osobę, która po prostu nie była Ciebie warta.
nerwica przypomina prowadzenie codziennie konia do weterynarza żeby sprawić czy na pewno nie jest wielbłądem ( cytat który mnie rozbawił )
Piekło nerwicy tworzymy sami sobie ...
Nie pozwól żeby życie straciło sens przez osobę, która po prostu nie była Ciebie warta.
nerwica przypomina prowadzenie codziennie konia do weterynarza żeby sprawić czy na pewno nie jest wielbłądem ( cytat który mnie rozbawił )