Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Opóźnione działanie ssri

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
p.karnia1
Zarejestrowany Użytkownik

22 marca 2018, o 18:17

Cześć jak już ostatnio pisałem biorę już escitalopram 2 miechy, różnica jest działa, skutków ubocznych brak, a dzisiaj po prawie dwóch miesiącach czulem się jak by mi znowu lek wchodził.. Taki wystrzal serotoniny w pracy aż mi się nogi zrobiły z waty, ręce lekko drzaly, tak jak bym zaczął włączać lek. A dawki nie zmieniałem ani nic. Zdaza się coś takiego?
Per aspara ad astra
Awatar użytkownika
GaunterODim
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

22 marca 2018, o 18:18

p.karnia1 pisze:
22 marca 2018, o 18:17
Cześć jak już ostatnio pisałem biorę już escitalopram 2 miechy, różnica jest działa, skutków ubocznych brak, a dzisiaj po prawie dwóch miesiącach czulem się jak by mi znowu lek wchodził.. Taki wystrzal serotoniny w pracy aż mi się nogi zrobiły z waty, ręce lekko drzaly, tak jak bym zaczął włączać lek. A dawki nie zmieniałem ani nic. Zdaza się coś takiego?
Zdarza się :) Nawet po 4 miesiącach brania leku może być lepiej, może być gorzej. Mogą być nawroty które miną albo polepszenie na stroju. Wszystko jak najbardziej możliwe :)
p.karnia1

22 marca 2018, o 18:27

Tylko to taki jak by wystrzal leku.. Jak pierwszy dzień roztrzesienie nawet nudności były przez chwilę.. Aż musiałem siąść
Per aspara ad astra
p.karnia1

22 marca 2018, o 18:27

Po tym czasie chyba już uboki nie powinny się zdarzac nie?
Per aspara ad astra
ODPOWIEDZ