Witam w innym temacie poruszałam już kwestię omdleń. Miałam to od diety za dużej, teraz znowu zasłabnięcia zdarzają mi się jak przebywam na słońcu. Oprócz tego mam nerwicę oczywiście i problemy z wychodzeniem gdzieś dalej.
Po prostu jak jest upał to na zewnątrz mam co jakiś czas duze zasłabnięcia, w domu nigdy mi się tak nie robi. To może być nerwica sama w sobie Waszym zdaniem?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słońce - omdlenia.
- Celine Marie
- Zarejestrowany Użytkownik
Faktycznie mdlejesz czy wydaje Ci się,że zemdlejesz? bo jeśli to drugie to normalka
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- mike48
Co rozumiesz poprzez zasłabnięcie? Ja podczas gorszych dni mam duże problemy z przebywaniem na słońcu. Mam wrażenie, że zaraz zemdleje (oczywiście nigdy nie zemdlałem), pulsuje mi w głowie, drżą ręce i włącza się lekka derealka. Niestety wielu z nas to ma...Pinia pisze: ↑4 lipca 2018, o 12:14Witam w innym temacie poruszałam już kwestię omdleń. Miałam to od diety za dużej, teraz znowu zasłabnięcia zdarzają mi się jak przebywam na słońcu. Oprócz tego mam nerwicę oczywiście i problemy z wychodzeniem gdzieś dalej.
Po prostu jak jest upał to na zewnątrz mam co jakiś czas duze zasłabnięcia, w domu nigdy mi się tak nie robi. To może być nerwica sama w sobie Waszym zdaniem?
- Celine Marie
Skoro już zaczęłaś ten temat to kontynuuj
jeśli pod wpływem upału mdlejesz to zakładaj na głowę ochonne nakrycie i staraj się jak najmniej na tym słońcu być

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej