Wkoncu jak zawsze wszystko sie uspokaja tak jakby ale dzieje sie to powoli zaczyna wychodzi akceptacja i pewnosc siebie z ta akceptacja , powiedzcie czy tak to wlasnie wyglada . Ogolnie czuje ze lapie blusa ale czasem mam taki natlok nie wiem do czego to porownac moze , atak lęku czy to moze atak paniki ? Jest to inny atak niz kiedys mialem ze slabo sie robilo o bardziej taki ze zaraz mi rozpierodli czache od rych mysli i emocji czuje sie jak bym mial zamiast krwii sama adrenaline . Wlasnie pisze to po takiej sytuacji sory za tyle pytan ale wlasnie tak chcialem to przedstawic

-- 22 maja 2015, o 13:08 --
?bart26 pisze:Witam odburzonych i chalbym zapytac . Zaowazylem ze jak jest ok nie nerwicy powiedzmy ze spiwszystko idzie fajnie kazda mysl natretna jest odsylana z kwitkiem robimy swoje . Nagle mysl z dupy
za ktora idzie mocniejsza emocja nie wkrecam sie ale nie czyje tej pewnosci siebie jak zaprzeczam . Czyli dajmy na to ze nerwiczka die obudzila i pedzi pedzi sto milionow mysli na kazda rzecz jaka popatrze mysl abstrakcyjna . Czuje sie jak bym siedzial na byku i ciezko sie utrzymac takie porownanie ,ale siedze podwazam ale ciezko mi zrozumiec wszyskie mysli ktore probuje wyprowadzic kontratakiem powiedzmy nie maja tej mocy sa slabsze niz zawsze . Ale akceptujemy ni huja sie nie wychylamy sa pelne mysle (ale),( moze jednak ) , . Pytanie moje brzmi kochani czy to jest jakis progres? , czy to jest wogole normalne ?, czy to jest normalne ze dwie godziny temu czulem ta pewnosc akceptacji a nagle ciezko mi sie utrzymac , mysli probuja podwazyc mi moja swiadomosc logike daja niesamowite obrazy myslowe ?
Wkoncu jak zawsze wszystko sie uspokaja tak jakby ale dzieje sie to powoli zaczyna wychodzi akceptacja i pewnosc siebie z ta akceptacja , powiedzcie czy tak to wlasnie wyglada . Ogolnie czuje ze lapie blusa ale czasem mam taki natlok nie wiem do czego to porownac moze , atak lęku czy to moze atak paniki ? Jest to inny atak niz kiedys mialem ze slabo sie robilo o bardziej taki ze zaraz mi rozpierodli czache od rych mysli i emocji czuje sie jak bym mial zamiast krwii sama adrenaline . Wlasnie pisze to po takiej sytuacji sory za tyle pytan ale wlasnie tak chcialem to przedstawic