Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
Jus
- Nowy Użytkownik
22 października 2024, o 07:38
Hej. I co dalej z tym posmakiem? Pytam bo mam dokładnie to samo. Już jestem tym wykończona. Latam na badania. Tak jak Ty boje się każdego. Straszne to jest
-
Max2606
- Nowy Użytkownik
11 listopada 2024, o 19:13
Jus pisze: ↑22 października 2024, o 07:38
Hej. I co dalej z tym posmakiem? Pytam bo mam dokładnie to samo. Już jestem tym wykończona. Latam na badania. Tak jak Ty boje się każdego. Straszne to jest
Refluks mam to samo
-
Andziulka
- Nowy Użytkownik
9 grudnia 2024, o 12:41
Hej, niestety nie wiem, co to. Przestałam tak się na tym fiksowac i czuję to rzadziej. Ale jednak czasem to czuję. Przede wszystkim jak dłużej nie jem /nie piję. Nie badałam żołądka, próbowałam ogarnąć swoją głowę, trochę mi lepiej, ale słodki posmak jest. Problemy refluksowe zapewne mam, często mam gulę w gardle, zdarza się nadkwasota jak się denerwuję, miewam mdłości. Nie zdobyłam się jednak na gastroskopię.
-
Andziulka
- Nowy Użytkownik
9 grudnia 2024, o 12:42
Max2606 pisze: ↑11 listopada 2024, o 19:13
Refluks mam to samo
Z miliona złych rzeczy, które wyczytałam, to refluks byłby 'najlepsza' opcja. Jakoś z tym walczysz?