Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

OCD(ROCD)

Forum o nerwicy natręctw i jej objawach.
Omawiamy tutaj własne doświadczenia z życia z tym jakże natrętnym zaburzeniem.
Ale także w tym temacie można podzielić się typowymi natrętnymi lękowymi myślami, które pełnią rolę straszaków i eskalatorów lęku w zaburzeniu.
ODPOWIEDZ
MsSunshine41
Zarejestrowany Użytkownik

21 grudnia 2020, o 16:24

Cześć wszystkim strasznie dziwna sytuacja mam chłopaka którego bardzo kocham, jesteśmy z tego samego roku tylko jest 3 miesiące młodszy ode mnie na prawdę gdzies to miałam 3 miesiące to przieciez nic, kiedyś miałam takie przekonanie ze napewno nie bede miała młodszego bo przieciez chłopak powinien byc starszy od dziewczyny nie wiem czemu miałam takie przekonanie, noi zakochałam sie w sobie która jest z tego samego rocznika co ja i było super naprawde, aż do momentu kiedy te myśli wróciły o teraz mnie atakują strasznie, a bardzo go kocham i zalezy mi na nim, i dodam ze cierpię na nerwice lękową i zanurzeniowa
Daria.Dabrowska

21 grudnia 2020, o 17:10

Hey. Poczytaj sobie post odburzeniowy, bodaj że chłopak o nicku Marsionetto.. Czy jakos tak. Bardzo fajnie to opisal🙃 głowa do góry będzie dobrze to tylko nerwica 🙃
MsSunshine41

21 grudnia 2020, o 20:53

Daria.Dabrowska pisze:
21 grudnia 2020, o 17:10
Hey. Poczytaj sobie post odburzeniowy, bodaj że chłopak o nicku Marsionetto.. Czy jakos tak. Bardzo fajnie to opisal🙃 głowa do góry będzie dobrze to tylko nerwica 🙃
Jak go znajde ? 😅 jestem nowa i nie wiem co jak
Daria.Dabrowska

21 grudnia 2020, o 21:46

ODPOWIEDZ