Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
OCD i ciąża
-
- Świeżak na forum
Hej, jestem tu nowa, choć temat nerwicy natręctw nie jest mi obcy od 4 lat. Właśnie zaszłam w wyczekiwaną i wymarzoną ciążę, a dodatkowo borykam się z ocd. Czy jest tu ktoś kto jest lub był w ciąży i jednocześnie zmagał się z nerwicą? Chętnie porozmawiam 

- eyeswithoutaface
- Moderator
Smiało pisz na priv 

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- Karo30
- Odważny i aktywny forumowicz
tak, ja
w pierwszej ciąży zaczęło mi się przed porodem. W drugą ciąże zaszłam (świadomie) 7 miesięcy po porodzie przy aktywnej nerwicy natręctw i jak widać mam się dobrze 

Myśl jest iluzją
"Co za różnica? Natręt to natręt. Rozpoznać łatwo. Myśl z nikąd o absurdalnej treści wracająca jak czkawka." Ciasteczko
"Co za różnica? Natręt to natręt. Rozpoznać łatwo. Myśl z nikąd o absurdalnej treści wracająca jak czkawka." Ciasteczko
-
- Zarejestrowany Użytkownik
ja...to moja 4 ciaza...kazda byla ciężka.teraz musiałam zaczac brac leki
-
- Zarejestrowany Użytkownik
nie jest lekko...czekam aż leki zaczną dzialac,zapisalam sie do psychologa...