Hej. Często macie obniżony nastrój?
Mam teraz taki czas że mnie nie nie cieszy w sumie ( w sumie to od dziś tak mam) Taka blokada emocji trochę. Jestem prawie pewny że włączyło mi się dd. Wstałem rano trochę jakbym był przeziębiony nic mi się nie chce. Najbardziej się wystraszyłem tego że mi się palić nie chce nawet fajek.... poza tym boli mnie głowa i non stop mam lęk - nie analizuje, nie zagłębiam się w natrety - przynajmniej się staram tego nie robić..
Ja wiem że ludzie czasami mają zły dzień czasami dobry, widzę nawet po swojej mamie że czasami jak jest zły dzień i pogoda to sobie placze i jak pytam dlaczego to mówi że nie wie ... taki dzień ale potem przechodzi jej j jest ok...
Ja jak mam tylko obniżony nastrój choć trochę to zaraz lęk czemu, czemu mnie nic nie cieszy, zy to depresja ? A jak się rozplacze w pracy np ?:D albo coś sobie zrobię..
Takie połączenie nerwicy dd i depresji trochę ;D
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Obniżony nastrój
- bbea
- Forumowy szyderca
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej:) :*
Ja mam często tak że nawet nie wiem rano że mam nerwicę po prostu jest ok odkąd bite analizuje ale dziś nagle obniżony nastrój
Reap what you sow!