A myślałeś może o Candida? kandydozie?
3 lata temu miałem w gardle Candida - wzrost obfity. Laryngolog kazał olać, bo zrobił wymaz z nosa i wyszło bez grzyba.
Ale z drugiej strony, nie jadam często antybiotyków, raczej nie miałem nigdy problemów ze zdrowiem chyba że wymyślone (hipochondria).. także aż takiego wzrostu nie powinno być :/
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Obniżona temperatura ciała, zimne poty, osłabienie
- maciek1985
- Odważny i aktywny forumowicz
No powiem Ci, że teraz mnie zdziwiłeś. Ale wątpię, czy moje objawy to coś innego niż nerwica. Im więcej się o niej dowiaduję, tym bardziej się o tym przekonuję.
- maciek1985
- Odważny i aktywny forumowicz
Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale po wczorajszym lepszym dniu dziś mam znów to samo. Czuję jakby nogi mi się snuły, jakbym miał gorączkę czy sam nie wiem co bym miał, czuję się mega osłabiony, myśli się nakręcają mam uderzenia zimna,ale wiem co to jest - to nerwca. Mimo, że moja mózgownica próbuje wmówić mi coś innego.