Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Męczące objawy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja to miałem bardzo często, wręcz codziennie prawie cały czas. Teraz rzadko, teraz częściej głowa mnie boli. Jak się przyzwyczaisz do tego to osłabnie i potem minie.
-
- grubas
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
U mnie kręgosłup daje takie objawy jakie opisujesz. Pracą siedząca i brak ruchu + stres = masakra
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś, bo nie mogłeś.
Stanisław Lem – Szpital Przemienienia
Stanisław Lem – Szpital Przemienienia
-
Ja natomiast w pracy mam ruch ze względu na charakter a zajmuje się wykończeniem wnętrz, ogólnie to w tym okresie nie mogę się skupić na pracy, zawalam zlecenia które porostu odmawiam co też napędza mi stres. Lęk nie pozwala mi na pracę jak dawniej, obawa przed że stanie się coś złego, zawał itd. Cały czas myślę że mam chore serce, jakaś choroba wieńcowa itp. Masakra. Wysiłek fizyczny napędza mi dolegliwości tak jak kolatania i lęk, duszności. Jak z tym walczyć. Jak przestać myśleć o chorobach.