Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
	1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Męczący objaw
- 
				Nesoqi
 - Zarejestrowany Użytkownik

Cześć  
 , przechodząc od razu do sedna sprawy. Z nerwicą próbuję sobie radzić od 2 miesięcy, stosuję akceptację, „wyśmiewam” lęki itp itd. Natomiast dzisiaj, po przebudzeniu mentalnie czuję zmiany dosłownie co ułamek sekundy: przechodzi to z ulgi do paraliżującego lęku nawet nie wiem do czego. I tak od rana, co chwilę. Jak sobie z tym poradzić?  

- 
				HysSpodGory

Ponoc ignorować, ja mam to samo, cialo z waty mi sie robi jak wstaje i przeszywa mnie lęk az slabo sie robi mi. To wszystko dlatego, bo wiem, ze kolejny dzien bedzie do dupy i z objawami.Nesoqi pisze: ↑16 lutego 2022, o 12:08Cześć, przechodząc od razu do sedna sprawy. Z nerwicą próbuję sobie radzić od 2 miesięcy, stosuję akceptację, „wyśmiewam” lęki itp itd. Natomiast dzisiaj, po przebudzeniu mentalnie czuję zmiany dosłownie co ułamek sekundy: przechodzi to z ulgi do paraliżującego lęku nawet nie wiem do czego. I tak od rana, co chwilę. Jak sobie z tym poradzić?
![]()
- 
				martif

Ja mam to samo 
 noc w sumie dobrze spędzona a tylko rano otwieram oko i od razu przez ciało przechodzi "fala" 
 dziwne uczucie ... zaczyna wkradać się nerwica i myśli jak to dziś będzie, jak się będę czuł, czy będą ataki paniki ehhh... od razu zaczynam myśli skupiać na czymś innym - zazwyczaj pomaga 

Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
						- 
				Nesoqi

Mi też pomaga zajmowanie myślimartif pisze: ↑16 lutego 2022, o 13:16Ja mam to samonoc w sumie dobrze spędzona a tylko rano otwieram oko i od razu przez ciało przechodzi "fala"
dziwne uczucie ... zaczyna wkradać się nerwica i myśli jak to dziś będzie, jak się będę czuł, czy będą ataki paniki ehhh... od razu zaczynam myśli skupiać na czymś innym - zazwyczaj pomaga
![]()
- 
				martif

Widzę, że nawet zmagasz się z tym od tego samego czasu co ja bo mnie dopadło to w połowie grudnia. Pierwsze 2-3 tygodnie były tragiczne. Ciągle leżenie, poty , nogi z waty i człowiek nie wiedział co mu jest, przestał chodzić do pracy bo nie dawał sobie rady z tą słabością... Aż w końcu z lekarza ogólnego wylądował u psychiatry i diagnoza była od razu.... Teraz walczę jak przegonić złe myśli 
Jedziesz na tabletkach ? Chodzisz na terapię ?

Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
						- 
				Nesoqi

Dla mnie pierwsze właśnie te 2 tygodnie to była tragedia. U mnie rozpoczęło się od ciągłej derealizacji i właściwie dopiero po upływie tego czasu doszłam do tego, co mi jestmartif pisze: ↑16 lutego 2022, o 13:37Widzę, że nawet zmagasz się z tym od tego samego czasu co ja bo mnie dopadło to w połowie grudnia. Pierwsze 2-3 tygodnie były tragiczne. Ciągle leżenie, poty , nogi z waty i człowiek nie wiedział co mu jest, przestał chodzić do pracy bo nie dawał sobie rady z tą słabością... Aż w końcu z lekarza ogólnego wylądował u psychiatry i diagnoza była od razu.... Teraz walczę jak przegonić złe myśli
- 
				lukaszz

Możesz napisać coś więcej? Jakie masz objawy?Nesoqi pisze: ↑16 lutego 2022, o 12:08Cześć, przechodząc od razu do sedna sprawy. Z nerwicą próbuję sobie radzić od 2 miesięcy, stosuję akceptację, „wyśmiewam” lęki itp itd. Natomiast dzisiaj, po przebudzeniu mentalnie czuję zmiany dosłownie co ułamek sekundy: przechodzi to z ulgi do paraliżującego lęku nawet nie wiem do czego. I tak od rana, co chwilę. Jak sobie z tym poradzić?
![]()