Witam chciałbym zapytać się dostać porady ponieważ moimi nowymi myślami ,jest takie coś ,że mój umysł tak jakby sam wyszukiwał rzeczy z przeszłości nad którymi każe mi to rozkminiać ,mam jeszcze taki zamęt w głowie ,wydaje mi się że mam strasznie nie poukładane w głowie mam też myśli które czasami do mnie przychodzą ale strasznie ciężko je opisać,ubrać w słowa na początku jak dopadło mnie zaburzenie a było to w sierpniu miałem dwie natrętne myśli a teraz przerodziły się w setki dziwnych myśli chodze do psychologa ,psycholog mówił mi że nie bedziemy sie skupiać na myślach tylko na tym co spowodowało ten stan ,zdiagnozował u mnie zaburzenia lękowe .Kurcze mam 18 lat a tak nasrane w głowie ,zaznacze też że niektóre z myśli natrętnych znikły ale z tygodnia na tydzień są coraz głupsze i próbują mnie nastraszyć ,na początku zaburzenia miałem lęki że jestem nienormalny,zwariuje ,że wszystko jest nie tak , ale im dłużej trwa ten stan i dochodzą nowe myśli przzywczajam się do niego ,nie boje się go tylko akceptuje .Jak już zastanawiam sie nad jakas myslą i ją rozkminie znajde argument pojawia się następna i tak w kólko macieja .Pare też objawów u mnie wzieło się o czytania o tym jakie ludzie mają objawy ale to już osobny temat ,jednym z moich marzeń teraz jest to żeby znaleźć równowage w sobie ,spokój ,szczeście

I do tego dąże narazie czekam na nowy rok żeby pójść do psychologa pogadać a później niestety ale chyba będe musiał do psychiatry po leki żeby troche wyciszyły moją głowe a w trakcie psychoterapia i sam będe sobie terapeutą