Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

W niewoli myśli

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
tadeuizdbsk47
Zarejestrowany Użytkownik

8 września 2015, o 19:48

Na imię mam Tadeusz i wyszedłem z nerwicy natręctw OCD. Jest to wyjątkowo paskudna choroba z którą walczyłem 30 lat. Teraz jestem zdrowy i chciałbym się podzielić na forum swoim dorobkiem. Miło mi jeżeli ktoś napisze do mnie i chętnie będę na to odpowiadał. Z choroby natręctw można się wyleczyć - głowa do góry.
Tadeusz
War Machine
Odburzony i pomocny użytkownik

8 września 2015, o 21:15

gratuluję,po tak długiej walce,wyszedłeś z tego,ja niestety nadal w tym trwam,mam swoje wzloty i upadki,czasami czuje się jak na wojnie,dlatego wymyśliłem sobie taki nick z którym się utożsamiam
usunietenaprosbe
Gość

8 września 2015, o 21:18

Ja mam natrętne myśli czy tez przez to przechodziłeś Tadeusz czy miałeś tylko kompulsje ?
War Machine

8 września 2015, o 21:28

ja przechodziłem przez natrętne myśli typu w pracy np. naszła myśl "wbij wkrętarkę sobie w kolano","przewierć sobie dziure wiertarką" i wiele,wiele innych
usunietenaprosbe
Gość

8 września 2015, o 21:34

A ja mam takie , ze wstyd pisać musiałabym wszędzie gwiazdki wstawiać...
bart26

8 września 2015, o 21:37

tadeuizdbsk47 pisze:Na imię mam Tadeusz i wyszedłem z nerwicy natręctw OCD. Jest to wyjątkowo paskudna choroba z którą walczyłem 30 lat. Teraz jestem zdrowy i chciałbym się podzielić na forum swoim dorobkiem. Miło mi jeżeli ktoś napisze do mnie i chętnie będę na to odpowiadał. Z choroby natręctw można się wyleczyć - głowa do góry.
Tadeusz
Tadeusz z ogromna przyjemnaoscia posluchamy a raczej poczytamy jak to u ciebie przebiegalo i jakies przemyslenia moglbys nam tutaj podeslac 30 lat to ogrom czasu .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
Awatar użytkownika
Ciasteczko
Administrator

9 września 2015, o 18:38

Witaj! Fajnie, że przybyłeś tu, by pomóc innym, udzielaj się w miarę ochoty i posiadanego czasu w tematach zakładanych przez "potrzebujących" :)
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy. :hercio:
ODPOWIEDZ