Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nietypowe natręctwa
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy jest tu może ktoś poza mna, kto miewa nietypowe natręctwa, np. nie przymus mycia rąk po raz n-ty itp., tylko takie rzadziej spotykane ? Ja np. miewam bardzo dziwne przymusy - np. często zdarza mi się... odczuwac przymus zrobienia ileś razy pod rząd zeza
Czasami aż się boję, że mi to zostanie, nienawidze tego robić, ale ciągle się boję, że jak nie zastosuję się do przymusu to stanie się jakaś tragedia (chociaż tak na logikę to wiem, że to bzdury). Miewam też przymusy żeby ileś razy pod rząd otworzyć szufladę i z powrotem zamknąć itp.

- lenka89
- Odważny i aktywny forumowicz
nie mam tego ale slyszalam i wiem ze na forum sa osoby wiec mam nadzieje ze sie ujawnia
Ale jest taki dokument na youtubie o tej wlasnie nerwicy natrectw. http://www.youtube.com/watch?v=R2zpG8jxRKg
Moze warto obejrzec

Moze warto obejrzec