Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Niechciana przyjaciółka
- ania1234
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam wszystkich . Jestem nowa i jak wszyscy tu obecni walcze o to, aby pozbyć sie mojej nie lubianej przyjaciółki. Przyczepiła sie do mnie . Pytam sie jej czego chce, to mi odpowiade że mnie zniszczyć . Ale tak na poważnie to męcze sie z nerwicą od dość dawna ,walczę , ale ona i tak zawsze wygrywa . Są dni kiedy moge góry przenosić i są dni kiedy to zazdroszcze umarłym. Znam chyba wszystkie objawy nerwicy i nie bede o nich pisac . Wiem jedno od bardzo dawna moje życie jest szare i smutne jak jesienna pogoda . Czasami myślę, że lepiej było by zdechnąć i nie męczyć sie i wszystkich do okoła .
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj Aniu 
Trafiłaś pod dobry adres. Wszyscy zmagamy się z tym samym, więc pisz śmiało.
Powodzenia i dużo sił życzę!

Trafiłaś pod dobry adres. Wszyscy zmagamy się z tym samym, więc pisz śmiało.
Powodzenia i dużo sił życzę!
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.