Jestem tu po to, aby poznać ludzi, którzy robią użytek ze swojej choroby, wnikając w siebie głębiej, szerzej, mocniej.
Szukam ludzi, którym mój świat - pełen ocierających się o mury ważek, kotów smażących naleśniki i ludzi szarpiących swoją sierść - nie jest obcy.
Nie biorę, nie palę, nie wstrzykuję. Po prostu odlatuję. Liczę na wspólny odlot.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nie witam się, nie przedstawiam
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
Witaj
ciekawe przywitanie ale jak odlot to czemu nie? ;D

Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
Witaj ! Tutaj nikt nie robi użytku z choroby , bo tu nikt nie jest chory 

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Asia hehehe
Odwaga to nie zawsze głośny krzyk. Czasem odwaga to cichutki głos pod koniec dnia który mówi ''Spróbuje znów jutro''
-
- Administrator
Sądzę, że możesz tutaj nie znaleźć tego czego szukasz i chociaż nie wiem co to właściwie jest bo trudno to określić po tym co napisałaś, to intuicja mi to jednak podpowiada.
Jest to forum głównie o zaburzeniach lękowych i pokrewnej tematyce. Natomiast to ty musisz określić czego szukasz (i to jasno a nie abstrakcyjnie) jeśli cokolwiek dla siebie chcesz tu znaleźć.
Jest to forum głównie o zaburzeniach lękowych i pokrewnej tematyce. Natomiast to ty musisz określić czego szukasz (i to jasno a nie abstrakcyjnie) jeśli cokolwiek dla siebie chcesz tu znaleźć.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)