Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
nic się nie trzyma kupy, nie wierzę że to nerwica!!!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jak to możliwe, że od około 8 lat ciągle czuję się żle, są lepsze dni, wtedy czuję że zyje, ale jest ich bardzo mało, potem przyhodza różne dziwne złe objawy, dziwne odczucia, całodzienne okropne zmęczenie, wczzoraj nagle zasłabłam ale bez utraty przytomności patrzę ciśnienie 90 na 65 czułam, że nie jest normalne, zatkało mi uszy, jakbym miała niedotlenienie, od wczoraj znowu te uczucie otumanienie, senność , brak mocy na to by mówić, ma ktoś takie objawy, czuję lęk ale jest związany z tym okropnym samopoczuciem, to chyba najgorsze co może być, czuję jakbym w krwi miała wodę nie krew, ma ktoś tak????
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć, 8 lat to długi okres, próbowałaś konsultować to z lekarzem? Opisujesz gorsze samopoczucie i dużo objawów fizycznych, warto zawsze zgłosić się do lekarza. Jeśli czujesz, że w otoczeniu nie masz osoby, z którą byś mogła porozmawiać na ten temat możesz napisać do nas www.coucb.pl anonimowy czat, działa codziennie od 12 do 20.