Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwica wpływ na życie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Nadzieja2014
Zarejestrowany Użytkownik

26 listopada 2017, o 16:23

Witajcie kochani

Na nerwicę lękową cierpię od 3 lat z różnym nasileniem, od jakiegoś czasu już jest dobrze jednak nerwica ma chyba wpływ na moje myślenie.
Ostatnio rozmawiałem z pewną kobietą o sprawach jej związku. Chodzi o to że ona kiedyś miała partnera który ją skrzywdził, ona mu wybaczyła jednak nie są razem już jakiś czas. Ostatnio on do niej napisał że chce porozmawiać i tu właśnie jest problem moim zdaniem w jej odpowiedzi bo powiedziała mu że nie wie czy w ogóle chce z nim rozmawiać i musi się zastanowić. Gdy ją zapytałem odpowiedziała że nie chce z nim spotykać się rozmawiać. Jednak ja sądzę że gdyby tak było powinna odpowiedzieć stanowczo nie i koniec. Tłumaczy że dla kobiet taka odpowiedź "powiedziała mu że nie wie czy w ogóle chce z nim rozmawiać " jest jednoznaczna z tym że nie chce kontaktu. Sądzę że nie jest szczera ze mną. Proszę o opinie kobiet w postach czy moje myślenie jest właściwe i podejrzenia się potwierdzają czy faktycznie kobiety tak mają?
Dziękuje za pomoc.
ecleik

27 listopada 2017, o 18:26

Nadzieja2014 pisze:
26 listopada 2017, o 16:23
Witajcie kochani

Na nerwicę lękową cierpię od 3 lat z różnym nasileniem, od jakiegoś czasu już jest dobrze jednak nerwica ma chyba wpływ na moje myślenie.
Ostatnio rozmawiałem z pewną kobietą o sprawach jej związku. Chodzi o to że ona kiedyś miała partnera który ją skrzywdził, ona mu wybaczyła jednak nie są razem już jakiś czas. Ostatnio on do niej napisał że chce porozmawiać i tu właśnie jest problem moim zdaniem w jej odpowiedzi bo powiedziała mu że nie wie czy w ogóle chce z nim rozmawiać i musi się zastanowić. Gdy ją zapytałem odpowiedziała że nie chce z nim spotykać się rozmawiać. Jednak ja sądzę że gdyby tak było powinna odpowiedzieć stanowczo nie i koniec. Tłumaczy że dla kobiet taka odpowiedź "powiedziała mu że nie wie czy w ogóle chce z nim rozmawiać " jest jednoznaczna z tym że nie chce kontaktu. Sądzę że nie jest szczera ze mną. Proszę o opinie kobiet w postach czy moje myślenie jest właściwe i podejrzenia się potwierdzają czy faktycznie kobiety tak mają?
Dziękuje za pomoc.
Ups nie mogłem się powstrzymać HA! :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Nadzieja2014

29 listopada 2017, o 08:58

A to dlaczego?
ODPOWIEDZ