Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwica?,

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Mateuszek94
Nowy Użytkownik

27 sierpnia 2023, o 19:24

Hej,

Mam 29 lat. Cierpię chyba na silna nerwice. Bez leków mam mocny ucisk w oczach, ciężkie powieki,pieczenie po prostu irytuje to dodatkowo szkliste, czerwone powieki - krople nie pomagają. Dodatkowo rano mam silne lęki - mrowienie, pieczenie ciała od klatki piersiowej. Organizm lekko się uspokaja tak koło godziny 19. Poszedlem do szpitala ale tam chyba sami nie wiedzieli kombinacja leków nic nie dała. Dodatkowo kompulsję mam - patrzenie w lusterko. Ciało moje całe dygota. Obecnie biorę wenflaksyne 300 mg i mirtor ale jedynie się pocę jak świnia. Cały mój organizm sieniszczy okazuje się ze mam helicobacter pyroli zapalenie żołądka i dwunastnicy. Zaburzona gospodarkę lipidowa, wszystkie enzymy wątrobowe podniesione.Z tk płuc wyszły małe zwapnienia. Grasica ma wymiar 3cm x 2.2cm. Nie wiem co robić
ODPOWIEDZ