Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
nerwica a reakcja na dotyk i dźwięki
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy Wy przy nerwicy jesteście tez tak bardzo przeczuleni na halas,dźwięki Was drażnią a nawet delikatny dotyk Was denerwuje?ja poszlam wczoraj w ramach relaksu na masaz pleców ogólnie ok,ale pierwsza reakcja na dotyk byla dziwna lęk jakiś nieokreślony i na początku bardzo mnie draznil dotyk.wogole mam tak ze nawet jak mój facet mnie smyra po włosach czy glaszcze to bardzo mnie to drażni a ten objaw to mialm juz na jakis czas przed nerwicą.czy przy nerwicach takie reakcje sa norma?
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Tak są nornalne
poczytaj post z objawami nerwicy
ja go swego czasu wydrukowalam i jak cos tam sie dzialo to patrzylam czy moze to byc po prostu spowodowane nerwica. Jesli tak bylo to mowilam sobie aaa ok to nerwica i tak ogarnelam wszystkie somaty
nerwica-kowa-objawy-t3405.html

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dziękuję ..wkurzajace to strasznieeiviss1204 pisze: ↑7 grudnia 2017, o 18:24Tak są nornalnepoczytaj post z objawami nerwicy
ja go swego czasu wydrukowalam i jak cos tam sie dzialo to patrzylam czy moze to byc po prostu spowodowane nerwica. Jesli tak bylo to mowilam sobie aaa ok to nerwica i tak ogarnelam wszystkie somaty
![]()
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison