Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica a przeszłość, pytanie do "zdrowych"
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czytam sobie ostatnio te zakładki o Was i serdecznie gratuluję! Nerwica próbuje wytworzyć myśli zastępcze, których strasznie się boję. Ale co w moim przypadku? Nerwica powstała przez moja przeszłość, a na nią nie ma juz rozwiazania, no nie ma. A ja caly czas się boję, co sie stanie gdyby to wszytsko wyszło na jaw, bo o tym molestowaniu wie tylko moj ukochany. I co w takiej sytuacji? Podejrzewam, ze tak bać to się mogę do konca życia czyli co, myśli też sie nie pozbędę do końca życia? Bo organizm zawsze będzie wytwarzać to sztuczne zagrożenie?
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Byłaś molestowana? Jeśli piszesz, że o molestowaniu wie tylko Twój facet to czy należy to rozumieć, że żadnej terapii nie miałaś? Wiesz to jest tylko forum. Nigdy nie zastąpi dobrego terapeuty. Podkreślam dobrego terapeuty. Nikt z nas nie jest w stanie udzielić odpowiedzi na to pytanie. To nie jest zwykły nerwicowy ból głowy. Być może masz problem który należy przepracować na terapii.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Byłam kilka razy u psychologa, ale ta ostatnia twierdzi, ze nie należy tego rozdrapywac, tylko nauczyć się z tym żyć. Bo ja cale dotychczasowe życie żyłam normalnie, dotarlo to do mnie 1.5 roku temu a od pół roku mam lęki przez ten stres:/ Teraz musze zmienic psychologa, u którego bylam 3 razy, bo skonczyly sie darmowe wizyty na skierowania z ubezpieczenia, które mam w pracy. Szukam kogoś na NFZ.Gafa pisze: ↑27 lipca 2019, o 07:13Byłaś molestowana? Jeśli piszesz, że o molestowaniu wie tylko Twój facet to czy należy to rozumieć, że żadnej terapii nie miałaś? Wiesz to jest tylko forum. Nigdy nie zastąpi dobrego terapeuty. Podkreślam dobrego terapeuty. Nikt z nas nie jest w stanie udzielić odpowiedzi na to pytanie. To nie jest zwykły nerwicowy ból głowy. Być może masz problem który należy przepracować na terapii.