Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica i DD przeszły w epizod psychotyczny
- Anastasiya
- Odburzony i pomocny użytkownik
Eyeswithoutaface hehe cieszę się że jestem wśrod ludzi tutaj którzy przede wszystkim rozumieją mój problem:) a co do terapii na pewno będę chodzić <okey>
- Anastasiya
SCF wlasciwie to mialam urojenia i to bardzo silne, prawie popchnęly mnie do samobojstwa, byly one nonsensowne ale ja nie zdawalam sobie sprawy z tego i w nie wierzylam. Ale sama doprowadzilam sie do takiego stanu przez niespanie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Nigdy nie słyszałem żeby od bezsennosci dostac stany psychotyczne. To co mówisz w takim razie łamie zasadę ze od nerwicy nie mozna popasc w psychoze i utrate kontroli. Bo z tego co opisujesz to ty stracilas nad soba kontrolę.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Ale to nie jest nic dziwnego, jeśli spałaś po 0,5 godziny to można miec takie stany jakie opisujesz. U mnie w rodzinie tak było, to nie są nawet zmiany chorobowe 

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- Anastasiya
Ddd, to jak to wygladalo w Twojej rodzinie, tez od braku snu mieli urojenia ale udalo im sie z tego wyjsc bez szpitala? Zasypiali w koncu?
Osoby ktore to czytaja, prosze nie nakrecajcie sie, specjalnie napisalam "epizod psychotyczny", bo tak mi to okreslono w szpitalu. Ja po prostu nie dawalam sie juz nerwicy nabierac na mysli lekowe, wiec najwyrazniej nerwica zadzialala na mnie w nowy sposob- serwujac mi brak snu i jazdy z urojeniami
Osoby ktore to czytaja, prosze nie nakrecajcie sie, specjalnie napisalam "epizod psychotyczny", bo tak mi to okreslono w szpitalu. Ja po prostu nie dawalam sie juz nerwicy nabierac na mysli lekowe, wiec najwyrazniej nerwica zadzialala na mnie w nowy sposob- serwujac mi brak snu i jazdy z urojeniami