Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica a nawracające zapalenie żołądka
-
- Nowy Użytkownik
Hejka . Od dwóch miesięcy zmagam się z nerwica. Objawy to ataki paniki derealizacja zawroty głowy drgawki rzekomo padaczkowe i wiele innych. Kiedy pierwszy raz wylądowałam w szpitalu ( myślałam że mam udar ) dostałam citabex . Brałam 10 dni i przerwałam bo miałam psychozy ale najgorsze że rozwalił mi żołądek. Po odstawieniu i stosowaniu ipp kilka dni sprawy żołądkowe ustąpiły. Po dwóch tygodniach nawrót . Znowu ipp dwa tygodnie. I znowu nawrót , szpital gastroskopia wyszło rumieniowate zapalenie żołądka . Znowu ipp 3 tygodnie. Zaczęłam teraz brać od tygodnia co drugi dzień no i znowu nawrót. Dolegliwości żołądkowe są bardzo dotkliwe , żołądek mnie boli okropnie , mam mdłości , wstręt do jedzenie, biegunki. Nie mogę jeść i w nocy bardzo zle śpię. Bardzo chudnę . Czytałam że ipp nie można brać długotrwałe bo potem ciężko odstawic. Ale jak sobie poradzić ??? Oczywiście ból żołądka powoduje znowu stres . Próbuje sobie wmawiac że to nic takiego itp ale ciężko zignorować taki ból i samopoczucie .i znowu nerwica się wzmaga . może ktoś miał podobnie i podzieli się jak sobie poradził. Pije rumianek , dziurawiec , siemię lniane ale efekty nie są spektakularne. Bardzo proszę o pomoc !