Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
nerwica, nagłe napady senności.
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Ja mam i senność i bezsenności. Z rana jak zombi. Zauwazylam ze im dluzej śpię tym bardziej zmęczona. Albo po siedzeniu dluzej w nocy gdzie ktos normalnie funkcjonuje ja śpię na stojąco. Jestem faktycznie otępiałą mementami. Jak trzeba to sie pobudzę. Ale zauwazylam ze jest to tez uzależnione od pogody. Dzis jestem senna bo deszczowa pogoda. Staram się nie spac w południe bo czuje lęk jak zasypiam który moze mnie wybudzić wiec sie oduczyłam a wieczorem wręcz przeciwnie nie chce mi się spać. Zawsze chyba tak miałam. 

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Złota łopata za odkopanie tematu sprzed pół roku, ląduje do...
A tak na poważnie, to ja też miałem senność i to pewnie było spowodowane wyczerpaniem organizmu, który pracuje na podwójnych obrotach w środku, ale te obroty to nerwy.Działą to tak dla mnie, że energia z ciebie wyparowuje, zamiast jeszcze zdążysz ją spożytkować.
Być może to też być skutek uboczny leków.
Moja rada jest taka.NIE STOSUJ POBUDZACZY!.Tylko zaburzą Twoją gospodarkę energetyczną w połączeniu z nerwicą.Tak tylko na wszelki wypadek piszę, żeby ostrzec.
A tak na poważnie, to ja też miałem senność i to pewnie było spowodowane wyczerpaniem organizmu, który pracuje na podwójnych obrotach w środku, ale te obroty to nerwy.Działą to tak dla mnie, że energia z ciebie wyparowuje, zamiast jeszcze zdążysz ją spożytkować.
Moja rada jest taka.NIE STOSUJ POBUDZACZY!.Tylko zaburzą Twoją gospodarkę energetyczną w połączeniu z nerwicą.Tak tylko na wszelki wypadek piszę, żeby ostrzec.
- Lizzy
- Zarejestrowany Użytkownik
Też tak mam. To jest takie wrażenie jakby ktoś mi wyciągnął baterie
Często zdarza mi się w pracy, kiedy rzeczywiście nie mam co robić, ale tak samo jak u was, pomimo, że mam wrażenie że zaraz zasnę, nigdy nie zasnęłam 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
witorrr98 pisze: ↑30 stycznia 2018, o 20:08Złota łopata za odkopanie tematu sprzed pół roku, ląduje do...
O jakie pobudzacze Ci chodzi? Kawy i enerdy drinkow nie pijam ale mialam zamiar wspomoc sie korzeniem arktycznym.
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Mam na myśli produktów bez wartości odżywczych czy innych, które wspomagają w sposób korzystny dla ciebie, a nie, które tylko stymulują i że tak powiem "wyciskają" energię.
A co do korzenia, to pamiętaj tylko nie stosować go wieczorem.Wiadomo, ale nie zaszkodzi napisać :]
A co do korzenia, to pamiętaj tylko nie stosować go wieczorem.Wiadomo, ale nie zaszkodzi napisać :]