Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwica lękowa i nuda

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Arek
Zarejestrowany Użytkownik

6 lipca 2018, o 19:28

Witam!
Kiedyś gdy się nudziłem, nie miałem takich objawów teraz podczas gdy dopada mnie nuda, dopadają mnie natrętne myśli, uczucie "wariowania", myśli egzystencjalne. Jak czym się zajmę takich objawów nie mam. Czy w nerwicy to normalne?
Jeżeli taki wpis już był przepraszam, ale niepokoi mnie ten objawy. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Awatar użytkownika
Bartez93
Zarejestrowany Użytkownik

6 lipca 2018, o 21:01

Hehehe jakbym siebie widział.Głównie we wszystkich zaburzeniach zachowania i psychicznych nuda nie jest naszym sprzymirzeńcem i Ameryki nie odkryłeś.Szczególnie w ZOK ważne jest zajęcie.To prawda że te myśli słabną pod wpływem wysiłku fizycznego i zajęć,nawet najgłupszych.Pozdrawiam!!😉😂
ODPOWIEDZ