Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
Marta22
- Zarejestrowany Użytkownik
5 grudnia 2015, o 11:38
Hey.
Przez prawie dwa miesiące moja nerwica odpuściła w 90%. Czułam się znów dobrze:) Mialam więcej energi,zaczęłam wracać do spraw które zaniedbałam. Byłam skupiona na zyciu. Co prawda cos tam jeszcze miałam ale radziłam sobie z tym. Nie zwracałam na to uwagi. Z dnia na dzień bylo coraz lepiej. Az nagle wróciło:-( zachorowałam( wirus jakiś) w tym samym czasie kobiece dni(dziewczyny wiedza jak to z tym jest)

wszystko mnie bolało. Jakos funkcjonowalam na tabletkach przeciwbólowych.W nocy kilka dni temu byłam tak wyczerpana bo nie brałam wolnego w pracy że myślałam ze odlecę. No i dostałam paniki. Cala noc mie spalam i ruszyłam do pracy. W każdym razie nerwica dowaliła mi z podwójną silą ale to chyba dlatego ze i ja jestem silniejsza. W każdym bądź razie znów wpadłam w te kolo. Dzis nie mam sil wstac z lóżka. Każdy szmer słyszę. Nawet kapiaca wodę z kranu. I oczywiście wkręcam sobie ze to glosy(to mój konik objawowy) popłynęłam... Ale wierze ze to chwilowe. Dzis tak jest. Upadlam i poleżę tak trochę. Nabiorę sil i zacznę od nowa. To mój trening:)
-
bozenka17
5 grudnia 2015, o 11:50
Ja miałam taką silna nerwice w 2009 roku jak miałam iść na operację różne diagnozy stawiali ale wyszło ok potem delikatne ale teraz to mnie juz wzięło na całej linii nie daje rady nie mogę oddychać boje się itd. Nie mam apetytu nie myślałam że mnie tak weźmie i tak się nakrece
-- 5 grudnia 2015, o 01:50 --
Ja miałam taką silna nerwice w 2009 roku jak miałam iść na operację różne diagnozy stawiali ale wyszło ok potem delikatne ale teraz to mnie juz wzięło na całej linii nie daje rady nie mogę oddychać boje się itd. Nie mam apetytu nie myślałam że mnie tak weźmie i tak się nakrece
-
Thori
7 grudnia 2015, o 03:40
Dwa miesiące to bardzo krótki okres czasu. Świetnie, że masz coraz mniej objawów.
A panika pojawiła się, bo po prostu dostałaś okres (wiele kobiet czuje się wtedy gorzej i nerwica lubi nasilać się wtedy), plus doszło zmęczenie. Odpocznij, zrelaksuj się i będzie lepiej

-
Marta22
8 grudnia 2015, o 10:36
Dwa miesiące przerwy to cala wieczność do mnie:)