Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Natrętne myśli o złej tematyce, help
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam otoz mam takiw natrectwa zeby kogos zabic i roznosci rozne dziwne chore i nie raz zdarza sie ze czuje silna potrzebe cialem zrobienia czegos zlego to juz meczy dosyc dlugo ale rzadko ze cialo czy mozg nwm nakreca sie i mam wrazenie ze moge cos zrobic nie tegest co o tym myslicie?
-
- Nowy Użytkownik
twoje natretne mysli skupiaja sie na tym co najbardziej sprzeczne z toba dlatego nie jest mozliwe zebys byl zdplny do tego co wkreca ci OCDZiomkos pisze: ↑27 czerwca 2024, o 22:06Witam otoz mam takiw natrectwa zeby kogos zabic i roznosci rozne dziwne chore i nie raz zdarza sie ze czuje silna potrzebe cialem zrobienia czegos zlego to juz meczy dosyc dlugo ale rzadko ze cialo czy mozg nwm nakreca sie i mam wrazenie ze moge cos zrobic nie tegest co o tym myslicie?