Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Myśli natrętne, agresywne, że kogoś zabuje, zrobie krzywde
- franio1975
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja raz miałem takie myśli... Normalnie byla to jakaś masakra. Mialem myśli aby zabić rodziców nożem. Normalnie czułem jak słyszę kogoś kolo mnie kto mi mówi wez nóż i zabij. Normalnie bylem przerażony. Wtedy wzielem 2 x xanax i poszedłem spać. Do tej pory boje sie noży z ostrym czubkiem... Jak widze taki nóż wna stole to mam nerwy. Teraz troche mniejsze ale mam
Lecz po nocy przychodzi dzień,
A po burzy spokój,
Nagle ptaki budzą mnie
Tłukąc się do okien
A po nocy przychodzi dzień,
A po burzy spokój,
Nagle ptaki budzą mnie
Tłukąc się do okien.
A po burzy spokój,
Nagle ptaki budzą mnie
Tłukąc się do okien
A po burzy spokój,
Nagle ptaki budzą mnie
Tłukąc się do okien.
- eyeswithoutaface
- Moderator
Wyobraźnia nerwicowca lubi platac takie figlefranio1975 pisze: ↑24 lutego 2018, o 20:12Ja raz miałem takie myśli... Normalnie byla to jakaś masakra. Mialem myśli aby zabić rodziców nożem. Normalnie czułem jak słyszę kogoś kolo mnie kto mi mówi wez nóż i zabij. Normalnie bylem przerażony. Wtedy wzielem 2 x xanax i poszedłem spać. Do tej pory boje sie noży z ostrym czubkiem... Jak widze taki nóż wna stole to mam nerwy. Teraz troche mniejsze ale mam

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- franio1975
Ale wiesz ja wtedy tego nie wiedziałem to byla dla mnie masakra. Jak kiedyś rozstalem sie z dziewczyna ktora bardzo kochałem też mialem podobne jazdy wydawało mi sie ze siedzi koło mnie slyszalem jak do mnie mówi czulem jej obecność a mialem wtedy 20 lat. Pilem prawie codzienie przez pol roku i wkoncu mi przeszło. Myślę ze juz wtedy miałem nerwicę alee nie zdawałem sobie z tego sprawy.
Lecz po nocy przychodzi dzień,
A po burzy spokój,
Nagle ptaki budzą mnie
Tłukąc się do okien
A po burzy spokój,
Nagle ptaki budzą mnie
Tłukąc się do okien.
A po burzy spokój,
Nagle ptaki budzą mnie
Tłukąc się do okien
A po burzy spokój,
Nagle ptaki budzą mnie
Tłukąc się do okien.
-
Nipo, eyeswithoutface, dzięki ludziska! Od razu lepiej jak ktoś wyśmieje moje lęki! Bardzo mi to pomaga. Sama mam jeszcze duży dystans, na razie zbijam lek na różne sposoby, chce biegać a tu taki mróz... Ahh niech będzie mróz, może wymrozi paskudztwa łącznie z nerwiczkami 

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Trenuj samemu wyśmiewać lęki i będzie jeszcze lepiejmariposa26 pisze: ↑27 lutego 2018, o 21:39Nipo, eyeswithoutface, dzięki ludziska! Od razu lepiej jak ktoś wyśmieje moje lęki! Bardzo mi to pomaga. Sama mam jeszcze duży dystans, na razie zbijam lek na różne sposoby, chce biegać a tu taki mróz... Ahh niech będzie mróz, może wymrozi paskudztwa łącznie z nerwiczkami![]()

-
Jestem dziewczyną
hihi
dzięki!

-
Witajcie! Mam jeszcze do Was takie pytanie, czy Was przerażają tak bardzo jak mnie wiadomości o tym że ktos komuś coś zrobił? Ja już nawet przez to nie oglądam wiadomości. No ale czasem mimowolnie coś się usłyszy. Czy Was też zastanawia, co tymi ludźmi kierowało, że zabili? Czy po prostu są psychopatami? Czy chcieli? Czy co? Ja nie umiem zrozumieć.
- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Proste ze tak norma !! Olewajmariposa26 pisze: ↑19 marca 2018, o 22:23Witajcie! Mam jeszcze do Was takie pytanie, czy Was przerażają tak bardzo jak mnie wiadomości o tym że ktos komuś coś zrobił? Ja już nawet przez to nie oglądam wiadomości. No ale czasem mimowolnie coś się usłyszy. Czy Was też zastanawia, co tymi ludźmi kierowało, że zabili? Czy po prostu są psychopatami? Czy chcieli? Czy co? Ja nie umiem zrozumieć.

-
kurcze kochanie mam obrazy myslowe w glowie ze wszystko bez sensu ze wezme i sobie cos zrobie bo nie warto ze ten stan zamrozenia emocjii uczuc ze nic sie nei chce nie cieszy nie minie ze nie wytrzymam ze w koncu cos zrobie... czy ja jestem jebnieta? nie odczuwam jakiegos leku a moze odczuwam nie wiem sama skupiam sie ciagle na tych myslach i dolowaniu sie
- florek
Pewniemariposa26 pisze: ↑19 marca 2018, o 22:23Witajcie! Mam jeszcze do Was takie pytanie, czy Was przerażają tak bardzo jak mnie wiadomości o tym że ktos komuś coś zrobił? Ja już nawet przez to nie oglądam wiadomości. No ale czasem mimowolnie coś się usłyszy. Czy Was też zastanawia, co tymi ludźmi kierowało, że zabili? Czy po prostu są psychopatami? Czy chcieli? Czy co? Ja nie umiem zrozumieć.

"Nasze życie jest takim, jakim uczyniły je nasze myśli" ~ Marek Aureliusz
"Lekarstwem dla chorej duszy jest dobre słowo" ~ Menander
"Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia" ~ Albert Einstein
- florek
nie jesteś jebnięta, masz nerwę. To DUŻA różnica. Wielu ludzi tak miało, w tym również ja. Pierwsza myśl to właśnie "ło ludzie złoci bo mi to nie przejdzie" "a bo jak teraz jest do dupy to za rok,dwa, pięć też będzie do dupy" i takie inne typowe nerwicowe pierdolamento, spoko, każdy z nas przerabiał. A z tym skupianiem - sama dajesz nerwie pożywkękoala89 pisze: ↑21 marca 2018, o 20:04kurcze kochanie mam obrazy myslowe w glowie ze wszystko bez sensu ze wezme i sobie cos zrobie bo nie warto ze ten stan zamrozenia emocjii uczuc ze nic sie nei chce nie cieszy nie minie ze nie wytrzymam ze w koncu cos zrobie... czy ja jestem jebnieta? nie odczuwam jakiegos leku a moze odczuwam nie wiem sama skupiam sie ciagle na tych myslach i dolowaniu sie
"Nasze życie jest takim, jakim uczyniły je nasze myśli" ~ Marek Aureliusz
- Sine
- Odburzony i pomocny użytkownik
Kiedyś na sama myśl ze mam posłuchać wiadomości ogarniał mnie przeraźliwy lek a jak niechcacy usłyszałam, ze gdzie ktoś kogoś zabił czy katastrofa samolotu była to i ja miałam katastrofę ale w głowiemariposa26 pisze: ↑19 marca 2018, o 22:23Witajcie! Mam jeszcze do Was takie pytanie, czy Was przerażają tak bardzo jak mnie wiadomości o tym że ktos komuś coś zrobił? Ja już nawet przez to nie oglądam wiadomości. No ale czasem mimowolnie coś się usłyszy. Czy Was też zastanawia, co tymi ludźmi kierowało, że zabili? Czy po prostu są psychopatami? Czy chcieli? Czy co? Ja nie umiem zrozumieć.

Możesz mieć albo wymówki albo rozwiązania, ale nie możesz mieć ich obu naraz.
- Nipo
Nieważne czy chcieli czy nie chcieli czy nie,nieanalizuj tego,nie zastanawiaj się nad tym,bo go nas to obchodzi.Wazne ze Ty mając nerwice się tego boisz i czegoś takiego nie zrobisz !ja również bałem się panicznie usłyszeć w wiadomościach na przykład ze ktoś sobie coś zrobił ale coraz bardziej mam to w powarzaniu,bo wiem ze mam tylko zaburzony stan emocjonalny,który chce mnie utrzymywać ciagle w stanie zagrożenia,i jemu wydaje się ze coś mi grozi a tak naprawdę tak nie jest.Z czasem nabierzesz dystansu,ja jeszcze nie nabrałem do końca ale jest dużo lepiej niż koedysmariposa26 pisze: ↑19 marca 2018, o 22:23Witajcie! Mam jeszcze do Was takie pytanie, czy Was przerażają tak bardzo jak mnie wiadomości o tym że ktos komuś coś zrobił? Ja już nawet przez to nie oglądam wiadomości. No ale czasem mimowolnie coś się usłyszy. Czy Was też zastanawia, co tymi ludźmi kierowało, że zabili? Czy po prostu są psychopatami? Czy chcieli? Czy co? Ja nie umiem zrozumieć.

- Nipo