Jak tam dajesz sobie rade ? jak nie piszesz to zapewne jest coooool

SYF to mało powiedziane od ponad miesiąca na lexapro i od tygodnia suplementacja  ( magnez , cynk, wit K2, Omega, wit D3, wit A ) w konskich dawkach i powiem ze duzo lepiej, chociaz mysli jeszcze dręczą
 SYF to mało powiedziane od ponad miesiąca na lexapro i od tygodnia suplementacja  ( magnez , cynk, wit K2, Omega, wit D3, wit A ) w konskich dawkach i powiem ze duzo lepiej, chociaz mysli jeszcze dręczą  , nogi lekko mi sie ugieły i mysle gdzie spier...ć
 , nogi lekko mi sie ugieły i mysle gdzie spier...ć  ale przypomniało mi sie nagranie Victora o chochliku i mowie sobie sprawdzamy... usiadłem wygodnie i niech sie dzieje co chce, to tylko mysl powtarzalem soibie, i po minucie doslownie puscilo
 ale przypomniało mi sie nagranie Victora o chochliku i mowie sobie sprawdzamy... usiadłem wygodnie i niech sie dzieje co chce, to tylko mysl powtarzalem soibie, i po minucie doslownie puscilo  Wszystko się wyrówna
 Wszystko się wyrówna 
 ze a moze sprobowac pieska udusic albo dzgnąć  ? hahaha normalka to jest normalnie smieszne
 ze a moze sprobowac pieska udusic albo dzgnąć  ? hahaha normalka to jest normalnie smieszne  i dlatego nas tak męczy
 i dlatego nas tak męczy 
 co nie jeden "podczas" zapomina o bozym swiecie i mają druzyne piłkarską
 co nie jeden "podczas" zapomina o bozym swiecie i mają druzyne piłkarską  . Wszystkie moje "harce" były kontrolowane do tego stopnia ze az sie czesto rozpraszałem i mały wtrakcie opadał
. Wszystkie moje "harce" były kontrolowane do tego stopnia ze az sie czesto rozpraszałem i mały wtrakcie opadał  , albo zaczynalem o czyms innym myslec
, albo zaczynalem o czyms innym myslec  , mecząca sprawa
 , mecząca sprawa 
 jakie były takie będą tylko nie bedą miały takiego znaczenia a z biegiem czasu chochlik zoriętuje sie ze nie ma na nas wpływu i odpuści... ale potrzebna jest praca nad sobą wlasnie teraz gdy stan emocjonalny jest wyciszony. " chochlik " nie wie ze jesz tabletki
 jakie były takie będą tylko nie bedą miały takiego znaczenia a z biegiem czasu chochlik zoriętuje sie ze nie ma na nas wpływu i odpuści... ale potrzebna jest praca nad sobą wlasnie teraz gdy stan emocjonalny jest wyciszony. " chochlik " nie wie ze jesz tabletki  i probuje cały czas
 i probuje cały czas