Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

natrętna myśl

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
magda10
Zarejestrowany Użytkownik

30 stycznia 2021, o 10:28

ostatnio mam myśl ,że moje odburzanie nie ma sensu bo mając też tęzyczkę nie da się tego zrobić bo ona powoduje nadpobudliwość mięśniową. Poza tym wiem, że od nerwicy nie da się zwariować ale od tężyczki już podobno tak i dostać psychozy od wapnia który gromadzi się w mózgu, więc moze właśnie wariuje od tężyczki...Powiedzcie że nie...
Awatar użytkownika
Nana

30 stycznia 2021, o 11:45

Nie do końca znam tę chorobę. Wiem ze to jakis problem z wapniem i potasem. Pytanie tylko na ile objawy które Ci towarysza to objawy tezyczki, a na ile objaw nerwicy? Jak została u Ciebie zdiagnozowana tężyczka?
magda10

30 stycznia 2021, o 11:56

ja mam tężyczkę jawną z powodu raka i wycięcia tarczycy i przytarczyc, przytarczyce produkują parathormon który odpowiada za wapń, a którego hormonu nie mam i ciągle mam wapń poniżej normy mimo że biorę go 4 tabletki. powoduje to mrowienia i skurcze, a co za tym idzie lęk. boje się że nie wyjdę z nerwicy i myśli o zwariowaniu, bo nie da się wyleczyć mojej tężyczki
ODPOWIEDZ