Cześć,
myśli które "zmuszają mnie" do pomyślenia o czymś (na zasadzie: tylko nie pomyśl o tym, bo jak pomyślisz to znaczy, że jesteś pedofilem, gejem...), niechcianych wyobrażeń seksualnych, a potem gdy się im poddam, nachodzą mnie ogromne wyrzuty sumienia i strach że takie obrazy pojawiły się w mojej głowie to jakaś sztuczka nerwicy?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Natręctwa seksualne
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak. Zabawa z Tobą. Tworzy się lęk, który dla Ciebie jest czymś złym. Najlepiej zaakceptować i olać. Im bardziej będziesz chciał nie myśleć tym częśćiej będziesz tak miał. Jak głowa się skapnie, że Ty masz na to wyj... tym bardziej będzie odpuszczać. Oczywiście pojawią się ciężkie momenty w Twoim życiu wtedy to wróci bo będzie wiedziało, że teraz jesteś słaby psychicznie więc trzeba to wykorzystać. Wtedy trzeba znów olać(będzie ciężko ale im bardziej się postawisz tym więcej ugrasz).