Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Natręctwa nie dają mi spokoju.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam. W najbliższą sobotę mam wesele, w miejscowości oddalonej o 150 km od mojej. Ostatnio pojawiły sie nowe natręctwa, bardzo silne do tego cała nerwica i dd się mocno powiększyły, co jeszcze bardziej wpływa na moje natręctwa. Pare dni temu pojechałem samochodem ale jako pasażer. Droga trwała jakieś 10-15min. Czułem się tak okropnie, źle tragicznie. Czułem że tracę kontrolę i myślałem że oszaleje. A do tego doszło okropne natręctwo że po prostu otworze drzwi w trakcie jazdy i wyskocze. Męczy mnie to bardzo, bo jak już wspomniałem na wesele trzeba jechać 150 km albo nawet więcej w jedną stronę. Muszę jechać, wiem że pojade ale po prostu strasznie się boje. Nie wiem co mam zrobić. Co jeśli te natręctwo dopadnie podczas tej jazdy ? Nie wiem jak mam się zachować jak takowe natręctwo wystąpi. Myślę nad wzięciem hydroksyzyny na 1 godzinę przed wyjazdem. Ale hydroksyzyny działa uspokajająco raczej a natręctw nie zlikwiduje. Czy może mi ktoś pomóc w takiej sytuacji, miał ktoś takie natręctwa ? Boje się tego, i muszę jakoś opracować plan jak się zachowam w sytuacji gdy dojdzie do tego natręctwa, a dojdzie na pewno + wrażenie że wariuje, stracę kontrolę. Ma ktoś jakieś rady, lub cokolwiek czy ktoś tak miał itp. ?
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Ale.czego ty sie boisz to sa natrectwa i impulsy . Przeciesz to nie sa checi wjechania w drzewo bo bys sie cieszyl z tego a nawet w ekstremalnych przypadkach bys sie podniecil woww .
Ja na twoim miejscu poprostu bym wsiadl do tego auta z postawa boksera powiedzmy i od samego poczatku te natrety prowokowal jeszcze bardziej .
Ale to ja stary wyga a ty chyba nie wiesz co tobie jest jak mowisz ze boisz sie natretow juz lepiej brzmi natrety mnie mecza a ty chyba nie znasz mechanizmu nerwicy zwyczajnie . Na forum sa spoko arty polecam i nawet nagrania sa o myslach mozesz sobie wzucic w.cd i sluchac w Aucie tez polecam . Glos Vicia i Hewa dziala jak glos aniola stroza .
Ja na twoim miejscu poprostu bym wsiadl do tego auta z postawa boksera powiedzmy i od samego poczatku te natrety prowokowal jeszcze bardziej .
Ale to ja stary wyga a ty chyba nie wiesz co tobie jest jak mowisz ze boisz sie natretow juz lepiej brzmi natrety mnie mecza a ty chyba nie znasz mechanizmu nerwicy zwyczajnie . Na forum sa spoko arty polecam i nawet nagrania sa o myslach mozesz sobie wzucic w.cd i sluchac w Aucie tez polecam . Glos Vicia i Hewa dziala jak glos aniola stroza .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
- Gość
Stary wyga dobrze prawi ! Słuchaj posłuchaj sobie divovica na yt o impulsach emocjonalno myślowych cz1 i 2.Dowiesz się co Ci jest a jest Ci NIC tylko głupie wkretki