Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Natręctwa dotyczące seksu
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej, piszę, żeby się wyżalić. Zawsze lubiłam rozmawiać z chłopakiem o seksie. Jednak wczoraj podczas takiej rozmowy nagle pojawiła mi się w głowie myśl, że on na pewno jest zboczeńcem
Oczywiście zaczęłam szukać na to różnych "dowodów", które mogą o tym świadczyć (na przykład, że kiedyś skomplementował moje piersi i powiedział, że chciałby zobaczyć, jak coś ćwiczę). Miał ktoś może podobne natręctwo? Wiem oczywiście, że to jest absurdalne, ale aż chce mi się od tego płakać.

-
A co to znaczy być zboczeńcem?Martyska01 pisze: ↑20 kwietnia 2022, o 00:08Hej, piszę, żeby się wyżalić. Zawsze lubiłam rozmawiać z chłopakiem o seksie. Jednak wczoraj podczas takiej rozmowy nagle pojawiła mi się w głowie myśl, że on na pewno jest zboczeńcemOczywiście zaczęłam szukać na to różnych "dowodów", które mogą o tym świadczyć (na przykład, że kiedyś skomplementował moje piersi i powiedział, że chciałby zobaczyć, jak coś ćwiczę). Miał ktoś może podobne natręctwo? Wiem oczywiście, że to jest absurdalne, ale aż chce mi się od tego płakać.
-
Martyska01 za bardzo koloryzujesz 

Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
-
Jeżeli skomplementował twoje piersi to znaczy, że z nim wszystko w porządku ;p.
W seksuologii normy seksualne są ciągle modyfikowane. Seksuolog powie ci, że każde zachowanie seksualne, które jest za zgoda obu stron i nie wiąże się z krzywdą niczyją oraz dotyczy osób dojrzałych mieści się w normie.
Nawet jakby lubił lizać ci stopy, wąchac pachy, czy ocierać się o twoje pachy, to jeżeli nie masz nic przeciwko to nie ma problemu. Nie rozumiem określenia kogoś zboczeńcem. Każdy ma swoje zboczenia i fajnie jak ktos ma bogate życie erotyczne zamiast ubogiego.
W seksuologii normy seksualne są ciągle modyfikowane. Seksuolog powie ci, że każde zachowanie seksualne, które jest za zgoda obu stron i nie wiąże się z krzywdą niczyją oraz dotyczy osób dojrzałych mieści się w normie.
Nawet jakby lubił lizać ci stopy, wąchac pachy, czy ocierać się o twoje pachy, to jeżeli nie masz nic przeciwko to nie ma problemu. Nie rozumiem określenia kogoś zboczeńcem. Każdy ma swoje zboczenia i fajnie jak ktos ma bogate życie erotyczne zamiast ubogiego.
-
Szczerze nawet nie wiem. Po prostu nagle mi się pojawiła taka myśl właśnie z tym słowem i jakoś się tego uczepiłam. Przedtem już miałam strach przed tym, że ja mogę być zboczeńcem, a teraz się to jakby "przeniosło". Ale w stosunku do kogoś, na kim mi zależy, jest to bardziej irytująceNerwyzestali pisze: ↑20 kwietnia 2022, o 08:15A co to znaczy być zboczeńcem?Martyska01 pisze: ↑20 kwietnia 2022, o 00:08Hej, piszę, żeby się wyżalić. Zawsze lubiłam rozmawiać z chłopakiem o seksie. Jednak wczoraj podczas takiej rozmowy nagle pojawiła mi się w głowie myśl, że on na pewno jest zboczeńcemOczywiście zaczęłam szukać na to różnych "dowodów", które mogą o tym świadczyć (na przykład, że kiedyś skomplementował moje piersi i powiedział, że chciałby zobaczyć, jak coś ćwiczę). Miał ktoś może podobne natręctwo? Wiem oczywiście, że to jest absurdalne, ale aż chce mi się od tego płakać.

-
Weź się trochę zainteresuj tematem seksuologii. Polecam wykłady strefy psyche uniwersytetu SWPS na youtube. Ogólnie wychodzę z założenia podobnie jak seksuolodzy - róbta co chceta byle byś krzywdy nikomu nie robił także fetysz stóp? Czemu nie. A może sado maso? Prosze bardzo, jeżeli obie strony tego chcą. Zboczeniec chyba oznacza kogos kto realizuje swoje fantazje robiąc przy tym krzywde innym, np. ocieranie się w tramwaju, czy eksibicjonizm.Martyska01 pisze: ↑20 kwietnia 2022, o 11:32Szczerze nawet nie wiem. Po prostu nagle mi się pojawiła taka myśl właśnie z tym słowem i jakoś się tego uczepiłam. Przedtem już miałam strach przed tym, że ja mogę być zboczeńcem, a teraz się to jakby "przeniosło". Ale w stosunku do kogoś, na kim mi zależy, jest to bardziej irytująceNerwyzestali pisze: ↑20 kwietnia 2022, o 08:15A co to znaczy być zboczeńcem?Martyska01 pisze: ↑20 kwietnia 2022, o 00:08Hej, piszę, żeby się wyżalić. Zawsze lubiłam rozmawiać z chłopakiem o seksie. Jednak wczoraj podczas takiej rozmowy nagle pojawiła mi się w głowie myśl, że on na pewno jest zboczeńcemOczywiście zaczęłam szukać na to różnych "dowodów", które mogą o tym świadczyć (na przykład, że kiedyś skomplementował moje piersi i powiedział, że chciałby zobaczyć, jak coś ćwiczę). Miał ktoś może podobne natręctwo? Wiem oczywiście, że to jest absurdalne, ale aż chce mi się od tego płakać.
![]()
-
Najgorsze, że ja to teoretycznie wiem, ale gdy pojawia się ta myśl, to uparcie szukam "dowodów" i potem szukam kontrargumentu dla nich. W każdym razie dzięki za odpowiedź, trochę się uspokoiłam.Nerwyzestali pisze: ↑20 kwietnia 2022, o 11:46Weź się trochę zainteresuj tematem seksuologii. Polecam wykłady strefy psyche uniwersytetu SWPS na youtube. Ogólnie wychodzę z założenia podobnie jak seksuolodzy - róbta co chceta byle byś krzywdy nikomu nie robił także fetysz stóp? Czemu nie. A może sado maso? Prosze bardzo, jeżeli obie strony tego chcą. Zboczeniec chyba oznacza kogos kto realizuje swoje fantazje robiąc przy tym krzywde innym, np. ocieranie się w tramwaju, czy eksibicjonizm.Martyska01 pisze: ↑20 kwietnia 2022, o 11:32Szczerze nawet nie wiem. Po prostu nagle mi się pojawiła taka myśl właśnie z tym słowem i jakoś się tego uczepiłam. Przedtem już miałam strach przed tym, że ja mogę być zboczeńcem, a teraz się to jakby "przeniosło". Ale w stosunku do kogoś, na kim mi zależy, jest to bardziej irytujące![]()
-
Rozumiem twoj stan. Z doświadczenia wieloletniego wiem, że JEDYNY sposób na to gówno, to ignorowanie tego i tyle. Zdaj sie na logikę.Martyska01 pisze: ↑20 kwietnia 2022, o 13:51Najgorsze, że ja to teoretycznie wiem, ale gdy pojawia się ta myśl, to uparcie szukam "dowodów" i potem szukam kontrargumentu dla nich. W każdym razie dzięki za odpowiedź, trochę się uspokoiłam.Nerwyzestali pisze: ↑20 kwietnia 2022, o 11:46Weź się trochę zainteresuj tematem seksuologii. Polecam wykłady strefy psyche uniwersytetu SWPS na youtube. Ogólnie wychodzę z założenia podobnie jak seksuolodzy - róbta co chceta byle byś krzywdy nikomu nie robił także fetysz stóp? Czemu nie. A może sado maso? Prosze bardzo, jeżeli obie strony tego chcą. Zboczeniec chyba oznacza kogos kto realizuje swoje fantazje robiąc przy tym krzywde innym, np. ocieranie się w tramwaju, czy eksibicjonizm.Martyska01 pisze: ↑20 kwietnia 2022, o 11:32
Szczerze nawet nie wiem. Po prostu nagle mi się pojawiła taka myśl właśnie z tym słowem i jakoś się tego uczepiłam. Przedtem już miałam strach przed tym, że ja mogę być zboczeńcem, a teraz się to jakby "przeniosło". Ale w stosunku do kogoś, na kim mi zależy, jest to bardziej irytujące![]()