Witam. Obecnie moimi największymi natrętami są:
- że wyskoczę z samochodu podczas jazdy
- że zwariuję i komuś coś zrobię
- że stracę kontrolę
Jest ich więcej ale te obecnie najbardziej mi przeszkadzają. Jak myślę o tym, że np. mogę wyskoczyć z samochodu to jakbym w ogóle nie czuł strachu przed tym natrętem, i mam wrażenie że moge to zrobić bez problemu. Nie czuję lęku i to nie było by problemem (wyskoczenie z auta). Nie czuje ciała w ogóle nic i dlatego obawiam się że mogę takie rzeczy zrobić. Bo nie czuje nic to dlaczego bym nie mógł tego zrobić. W ogóle nie mam strachu przed tym, bardziej bałbym się że kto by coś o mnie pomyślał jakbym wyskoczył. I nie mam takich jak w nagraniu potrzeb sprawdzania czy coś zrobię. Może nieraz przyjdzie mi myśl czy byłbym zdolny teraz coś takiego zrobić, ale generalnie nie mam tej potrzeby. I przejmuje się tym bo nie boje się tego, i w ogóle nie jestem pewien czy ja faktycznie moge to zrobić czy nie. A nawet jestem bardziej na tak, że czemu nie ? Nie czuje nic itd. więc pewnie to zrobię. A w nagraniu było coś o chęci kontroli, o leku, a ja tego nie mam chyba. Bo ja zamiast sprawdzać czy mogę coś takiego zrobić, nie robię tego i się tego nie boje w ogóle. I sam już nie wiem czy ja wariuje i nie boje się tego i to zrobie ? Sam już nie wiem co myśleć na ten temat. Brak lęku, brak kontroli i chęci sprawdzania czy jestem do tego zdolny. Miał tak ktoś ?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Natręctwa a brak strachu.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Nie musi byc obecna chec sprawdzania i w nagraniach nie ma nic powiedziane ze musi byc. Jedni maja inni nie.
A nie zastanowiles sie w takim razie ze skoro natrectwa przychodza o takiej tematyce to jednak po to aby cie zajmowac tymi tematami niz zyciem? Nie dostrzegasz ze to te same schematy? W nagraniach bylo jasno powiedziane aby nie szukac 100 % podobienstw ale licza sie schematy i to ze natrectwa odrywaja od zycia, bo sa tematami zastepczymi. A cala reszta moze byc rozna.
A nie zastanowiles sie w takim razie ze skoro natrectwa przychodza o takiej tematyce to jednak po to aby cie zajmowac tymi tematami niz zyciem? Nie dostrzegasz ze to te same schematy? W nagraniach bylo jasno powiedziane aby nie szukac 100 % podobienstw ale licza sie schematy i to ze natrectwa odrywaja od zycia, bo sa tematami zastepczymi. A cala reszta moze byc rozna.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Gość
Piszesz ze się przejmujesz czyli natrety spełniają swoją rolę obniżając Ci w ten sposób komfort życia .Jakby to było dla Ciebie fajne to byś tu nie pisał o TymNowy7 pisze:. I przejmuje się tym bo nie boje się tego, i w ogóle nie jestem pewien czy ja faktycznie moge to zrobić czy nie. A nawet jestem bardziej na tak, że czemu nie ? Nie czuje nic itd. więc pewnie to zrobię. ?