Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Natłok myśli jak sobie radzić
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mnie to nachodzą negatywne myśli z przeszlosci ...
- aveno
ja niestety ogladlam przed Twoim ostrzezeniemb00s123 pisze:nie polecam w stanie lękowym oglądać ale jak kto wolikachakuchaj pisze:https://www.youtube.com/watch?v=VibCtypFGos Polecam

ja juz mam dosc tego wszystkiego ... nawet juz nic nie pisze..
-
To jest jak odwrocic myśli, ale jak chcesz się uspokoić to może to https://www.youtube.com/watch?v=3fH22RjJ3c4 lub wpisz mazury w yt i pooglądaj krajobrazy
-
Odwrocic uwagę od myśli
Ja nie wyslalam nic dolujacego
Ja nie wyslalam nic dolujacego

-
jedynym wyjściem jest to co piszą tutaj wszyscy.. dać im być.. ja tak robię i im więcej razy pozwalam im płynąć tym mam większą pewność siebie i jakby logika wraca na swój tor bo racjonalne odpowiedzi na te złe myśli przychodzą same, bez mojego większego wysiłku jak wcześniej.. 

- anita
- Odważny i aktywny forumowicz
Najpierw trzeba zaakceptowac ze takie mysli sa i ze w tym stanie beda bo mysle ze to od tego trzeba zaczac.
Od tego trzeba zaczac a jak akceptacja sie zacznie rodzic to i wszelkie sposoby na ignorowanie od razu lepiej dzialaja - sprawdzone!
Od tego trzeba zaczac a jak akceptacja sie zacznie rodzic to i wszelkie sposoby na ignorowanie od razu lepiej dzialaja - sprawdzone!
-
Przeczekać.. trudno wtedy . Dziwnie, ale to minie ☺