Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Napiecie - nerwowe

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
pitersonic
Odważny i aktywny forumowicz

18 kwietnia 2021, o 20:47

Witam!

Mam problem w zyciu z radzeniem sobie z niepokojem, napieciem. Jesli czynnosc wykracza poza schematy wszystko okupuje napieciem.
Jesli zrobic kilka rzeczy przed kazda ogarnia mnie napiecie. Teoretycznie powinny leki pomoc lecz pomimo ich stosowania pod tym wzgledem nie jest tak jakbym tego oczekiwał. Troche zawiedziony jestem. Moze Wy macie jakies sposoby na ta przypadlosc. Czesto zastanawiam sie i widze ze to jest raczej do zrobienia terapeutycznie niz lekowo. Na zasadzie szukania przyczyn i skutków. Taki rachunek sumienia.
Czasami mam 20 roznych stanow ktore przechodze jedne w drugie, totalny zakret. Brak mi słów :(
ODPOWIEDZ