Cześć. Juz naście lat z nerwica i nadal mnie co jakis czas dopada. Przez rok mialem spokój z natretami q teraz znowu mysl
- czy jesli bede mial napad lęku i zdarzy mi sie wtedy cos przeanalizować, albo jakosnzle podejde do niego ale nie uciekne i przetrwam go to czy ide do przodu czy zrobiłem zle bo cos tam mi sie przeanalizowało?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Napad lęku
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Słuchaj beznadziejna to Twoja analiza
przede wszystkim zaakceptujesz ten lęk. Jakakolwiek ta akceptacja będzie będzie ok. Nie musisz robić wszystkiego perfect. Pojdziesz do przodu jeśli nie pojdziesz za lękiem..
-
I widzisz czemu ciągle jest... Bo nie pochodzisz do tych myśli jak to śmieci... A takie są
- grzeslaw
Dokładnie jak wyżej. Też uważam, że takie myśli to są te same lękowe "śmieci" na które nie ma co reagować, a jedynie akceptować, ryzykować itd
Natomiast doskonale rozumiem takie wkrętki nawet podczas pracy nad sobą, u mnie to normalka że lęk szuka ciągle nowych bardziej perfidnych natrętów, coraz to bardziej zakręconych ;p
Natomiast doskonale rozumiem takie wkrętki nawet podczas pracy nad sobą, u mnie to normalka że lęk szuka ciągle nowych bardziej perfidnych natrętów, coraz to bardziej zakręconych ;p