Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Napad lęku

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

21 grudnia 2020, o 13:27

Cześć. Juz naście lat z nerwica i nadal mnie co jakis czas dopada. Przez rok mialem spokój z natretami q teraz znowu mysl
- czy jesli bede mial napad lęku i zdarzy mi sie wtedy cos przeanalizować, albo jakosnzle podejde do niego ale nie uciekne i przetrwam go to czy ide do przodu czy zrobiłem zle bo cos tam mi sie przeanalizowało?
Reap what you sow!
Daria.Dabrowska

21 grudnia 2020, o 17:13

Słuchaj beznadziejna to Twoja analiza 🙃 przede wszystkim zaakceptujesz ten lęk. Jakakolwiek ta akceptacja będzie będzie ok. Nie musisz robić wszystkiego perfect. Pojdziesz do przodu jeśli nie pojdziesz za lękiem..
Daria.Dabrowska

21 grudnia 2020, o 17:14

I widzisz czemu ciągle jest... Bo nie pochodzisz do tych myśli jak to śmieci... A takie są🙃
Awatar użytkownika
grzeslaw

27 grudnia 2020, o 13:57

Dokładnie jak wyżej. Też uważam, że takie myśli to są te same lękowe "śmieci" na które nie ma co reagować, a jedynie akceptować, ryzykować itd
Natomiast doskonale rozumiem takie wkrętki nawet podczas pracy nad sobą, u mnie to normalka że lęk szuka ciągle nowych bardziej perfidnych natrętów, coraz to bardziej zakręconych ;p
ODPOWIEDZ