Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
Max211
- Nowy Użytkownik
8 października 2023, o 19:47
Witam
Dostaję czasami bardzo mocnego napadu lęku, podczas tej sytuacji na pierwszym planie jest wielkie cierpienie , takie psychiczne które powoduję płacz i pojawienie sie myśli samobójczych.
Teraz jestem 9 dzień na fluoksetynie 20mg i od kilku lat biorę lamitrin 2x50mg.
Czy ktoś miał coś podobnego?
-
morphifry
- Zarejestrowany Użytkownik
12 października 2023, o 20:10
Ja jak mam jakieś kryzysy i czuję mocny lęk to też od razu jest płacz. Tak jakbym nie wytrzymywała tego lęku i musiała się popłakać i to mi daje trochę ulgę
-
Zumba
- Zarejestrowany Użytkownik
13 października 2023, o 07:12
U mnie w kryzysie to też norma, płacz i myśli że już dużej nie dam rady, zawodzę siebie i wszystkich i już nie dam rady z tym cierpieniem i że może lepiej żeby mnie nie było.