Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Każdy mówi co innego xD
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ah, już nie wiem co robić, raz mi paru typów na fb napisze ze to bolerioza, a wy o niczym nie wiecie i nakręcacie się na zaburzeni.pl , następnie mi ktoś napisze że się jakimiś lekami wyleczył, jeszcze inny że czysta kwestia nastawienia i zmieniania nawyków. Każdy wprowadza mnie w inną przekmine , a tak szczerze to pier**** chodzić po tych lekarzach i jakiś badaniach xD nie wiem w czym się upewnić skoro paliłem dopy, mialem duzo kompleksow, paliłem buszka, wszystko się wymieszało, to skąd u mnie jakaś bolerioza . Pomóżcie mi obrać prawidłową ścieżkę która powinienem podążać, bo już nie wiem na co się zdecydować i strasznie jest to dla mnie upierdliwe. Chcę obrać jeden kierunek, a ciąle pojawia się coś innego, masakra jakaś
- GaunterODim
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
No bo na siłę szukasz nowych ścieżek i nie trzymasz się jednej.
Ktoś się mówisz jakimiś lekami wyleczył, może to SSRI były i miał akurat nerwę, ciężko powiedzieć. Mówisz że jeszcze inny mówi że to kwestia zmiany nastawienia i nawyków. No całe odburzanie w większości na tym polega.
Ktoś się mówisz jakimiś lekami wyleczył, może to SSRI były i miał akurat nerwę, ciężko powiedzieć. Mówisz że jeszcze inny mówi że to kwestia zmiany nastawienia i nawyków. No całe odburzanie w większości na tym polega.
- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Skoro paliłeś I masz to od tego to skąd ta borelioza powiedz mi? To się logiki nie trzyma.Patro1995 pisze: ↑20 września 2017, o 15:01Ah, już nie wiem co robić, raz mi paru typów na fb napisze ze to bolerioza, a wy o niczym nie wiecie i nakręcacie się na zaburzeni.pl , następnie mi ktoś napisze że się jakimiś lekami wyleczył, jeszcze inny że czysta kwestia nastawienia i zmieniania nawyków. Każdy wprowadza mnie w inną przekmine , a tak szczerze to pier**** chodzić po tych lekarzach i jakiś badaniach xD nie wiem w czym się upewnić skoro paliłem dopy, mialem duzo kompleksow, paliłem buszka, wszystko się wymieszało, to skąd u mnie jakaś bolerioza . Pomóżcie mi obrać prawidłową ścieżkę która powinienem podążać, bo już nie wiem na co się zdecydować i strasznie jest to dla mnie upierdliwe. Chcę obrać jeden kierunek, a ciąle pojawia się coś innego, masakra jakaś