Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Moje zwycięstwa

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
emek16
Zarejestrowany Użytkownik

20 sierpnia 2017, o 12:18

Witajcie dawno tutaj nie pisałem a chciałem się pochwalić z poczynionego postępu , robię sobie już spacerki po osiedlu wróciłem do sporu do swoich pasji aż się popłakałem ze szczęścia kiedy znowu zacząłem robić to co kocham mam znacznie więcej tych dobrych dni niż złych czasem się zdarzają ataki ale głównie wybudzają one mnie w nocy gdzieś 3, 4 budzę się w tedy zlany potem czasem z drgawkami ale to szybko mija bóle jelit też są już mniejsze
pozostało mi już tylko wybrać się gdzieś dalej na miasto ale myślę że to też już tylko kwestia czasu nie przeszkadzają mi już szybkie bicia serca potykanie serca itp itd podsumowując z człowieka który przez 3 lata był przyklejony do łóżka który bał się prawie wszystkiego który naprawdę był w czarnej d... stał się człowiekiem prawie zdrowym (i w tym przypadku prawie nie robi tak wielkiej różnicy).
Iwona29
Dyżurny na forum Odważny VIP

20 sierpnia 2017, o 12:21

Gtatki 😁👍trzymaj tak dalel.Ja sie staram i tez oby bylo aby lepiej.Mam ta nadzieje.

Pozdrawiam ^^
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz😉
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"🙂
Awatar użytkownika
katarzynka
Dyżurny na forum Odważny VIP

20 sierpnia 2017, o 23:56

Emek, kawał świetnej roboty! Możesz być z siebie dumny i z postępów, które poczyniłeś. Trzymaj się, pamiętaj, że nie ma rzeczy niemożliwych! :)
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.

nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
ODPOWIEDZ