Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Moja rada dla cierpiących na zaburzenia lękowe :)

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ganya
Zarejestrowany Użytkownik

26 września 2016, o 20:27

A więc mi bardzo pomogły tabletki pregabalin zentiva rano 150mg (jedna tabletka rano ) a po 6 dniach rano 150 mg i wieczorem 150 mg zobaczymy jeszcze jak będzie z odstawieniem.
Kosztowały mnie 40 zł. ;)
Do tego oczywiście ZMIANA MYŚLENIA i pogodzenie się z tymi lękami
gdy miałam napad lęku powtarzałam sobie cały czas że nic się nie stanie, że to tylko moje myśli to powodują i staram się skupić na czymś innym
np. na rozmowie z innymi lub na jakieś rzeczy. Bardzo też pomagają filmy które dodają na youtube osoby również cierpiące na tego typu nerwicę ;)
Odstawiłam również, alkohol całkowicie, jak na razie wyszłam z tego bardzo szybko i mam nadzieję że nie powróci :roll:
era49
Odważny i aktywny forumowicz

26 września 2016, o 21:12

Te tabletki to jakieś ziołowe, kupiłas je bez recepty?Dlaczego myslisz ze będzi problem z odstawienjem?
Awatar użytkownika
ganya
Zarejestrowany Użytkownik

26 września 2016, o 21:47

era49 pisze:Te tabletki to jakieś ziołowe, kupiłas je bez recepty?Dlaczego myslisz ze będzi problem z odstawienjem?

To antydepresanty, kupiłam je na receptę przepisał mi je psychiatra .
Jak każde takie leki cięzko jest odstawić ;)
usunietenaprosbe
Gość

27 września 2016, o 09:50

A czy nie miałaś po nich żadnych skutków ubocznych?
ODPOWIEDZ