Moja droga do całkowitego odburzenia jest jeszcze daleka. Ale… No właśnie, poczytałam sporo materiałów z forum, książki, Wasze wpisy i zaczynam dostrzegać swoje dotychczasowe sukcesy, a nie tylko ganię się, że jeszcze nie jest tak jak bym chciała. Jestem zaburzona od kilku lat, ale jak dobrze się przyjrzeć, to chyba właściwie początki i irracjonalne lęki czy natrętne myśli mam dużo dłużej. Natomiast zrobiłam sobie ostatnio krótkie podsumowanie i taką tabelkę co było kiedyś (w najgorszym okresie – jakieś 7-8 lat temu), a jak wygląda teraz i wygląda to naprawdę fajnie i budująco
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mój mały sukces i rada dla innych Zaburzonych :-)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam.
Moja droga do całkowitego odburzenia jest jeszcze daleka. Ale… No właśnie, poczytałam sporo materiałów z forum, książki, Wasze wpisy i zaczynam dostrzegać swoje dotychczasowe sukcesy, a nie tylko ganię się, że jeszcze nie jest tak jak bym chciała. Jestem zaburzona od kilku lat, ale jak dobrze się przyjrzeć, to chyba właściwie początki i irracjonalne lęki czy natrętne myśli mam dużo dłużej. Natomiast zrobiłam sobie ostatnio krótkie podsumowanie i taką tabelkę co było kiedyś (w najgorszym okresie – jakieś 7-8 lat temu), a jak wygląda teraz i wygląda to naprawdę fajnie i budująco
Polecam robienie takich porównań, mnie bardzo, ale to bardzo pomogło
Oczywiście, nie jest to taka sielanka, że teraz np. sobie jadę gdzieś samochodem daleko i jestem zrelaksowana w pełni. Co to to nie, nadal dużo mnie wszystko kosztuje, stresuje się, frustruje mnie mój lęk itd., ale widzę postęp i to daje mi nadzieję, że jeżeli jest lepiej niż było (a było fatalnie), to będzie lepiej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- eyeswithoutaface
- Moderator
Piękne podsumowanie, od razu widać ile pracy i czasu włożyłaś w zmianę swoich nawyków i jakie wspaniałe to przyniosło efekty! Oby więcej takich pozytywnych postów, gratuluję Ci z całego serducha super 

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- Zestresowana
Super, gratulacje:) widać, z e dużo pracy włożyłas w swój postęp i bardzo dużo osiagnelas
a powiedz, czy bralas może leki? Jaki zakładanie z terapeuta czas terapii i w jakim nurcie pracujesz?

-
Zestresowana pisze: ↑14 lipca 2017, o 15:26Super, gratulacje:) widać, z e dużo pracy włożyłas w swój postęp i bardzo dużo osiagnelasa powiedz, czy bralas może leki? Jaki zakładanie z terapeuta czas terapii i w jakim nurcie pracujesz?
Dziękuję bardzo

-
Dziękuję!eyeswithoutaface pisze: ↑12 lipca 2017, o 15:30Piękne podsumowanie, od razu widać ile pracy i czasu włożyłaś w zmianę swoich nawyków i jakie wspaniałe to przyniosło efekty! Oby więcej takich pozytywnych postów, gratuluję Ci z całego serducha super![]()