Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mój facet ma przedwczesny wytrysk. Co mam robić?
-
Markja
- Nowy Użytkownik
POMOZCIE MI Moj facet ma przedwczesny wytrysk jestesmy ze soba poltora roku od roku probujemy z tym walczyc i nic chodzil do seksuologa bral tabletki opaski zaciskajace na penisa pil przed tym alkochol ... masturbowal sie przed wspolzyciem i nic nie daje
nie mam juz sily na to nasz zwiazek sie rozpadnie
pozmocie blagam
-
Deniellera
- Zarejestrowany Użytkownik
Moj facet również tak ma Ogólnie masakra bo prezerwatywa troche pomaga ale mu opada i potem nici z seksu bo się denerwuje.A jak bez gumki to wytrfzymuje kilka sekund. Co robić?
- MESJASZ
Jeżeli wybudzisz go ze snu robiąc jemu loda, to prawdopodobnie wzwód będzie się długo utrzymywał zanim jego umysł się w pełni rozbudzi. Najlepiej w odpowiedniej fazie głebokiego snuDeniellera pisze: ↑8 września 2025, o 12:16Moj facet również tak ma Ogólnie masakra bo prezerwatywa troche pomaga ale mu opada i potem nici z seksu bo się denerwuje.A jak bez gumki to wytrfzymuje kilka sekund. Co robić?
- Jonizator
Czy próbowaliście Bravera Control?Markja pisze: ↑8 września 2025, o 11:10POMOZCIE MI Moj facet ma przedwczesny wytrysk jestesmy ze soba poltora roku od roku probujemy z tym walczyc i nic chodzil do seksuologa bral tabletki opaski zaciskajace na penisa pil przed tym alkochol ... masturbowal sie przed wspolzyciem i nic nie dajenie mam juz sily na to nasz zwiazek sie rozpadnie
pozmocie blagam
-
Ardalika
- Nowy Użytkownik
Powodów jest wiele. Bywa, że jest spowodowana stresem, napięciem w czasie seksu lub odwrotnie – bardzo silnym pobudzeniem. Bywa, że mężczyźni chcą szybko skończyć, bo boją się, że wzwód będzie trwał zbyt krótko. Na pewno nie ma się co stresować bo stres sam w sobie powoduje wytrysk. Próbowaliście innych środków? Na przykład chusteczek czy sprayów?