Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Mój mężczyzna ma problemy z erekcją w wieku 35 lat

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
ODPOWIEDZ
light
Nowy Użytkownik

20 grudnia 2024, o 12:39

On ma 35 lat i pomimo to ma poważne problemy z erekcją ;/ Nie zawsze ale zdarza sie już co drugi stosunek. Poza tym mam wrażenie,że on przez to zupełnie unika seksu. Kiedyś kochaliśmy się częściej. Obecnie jedynie wtedy kiedy jak to wyproszę co jest dla mnie poniżające. Jestem wyrozumiała, próbowałam z nim o tym rozmawiać ale jak do sciany. Nie wiem czemu on jest przewrażliwiony na tym punkcie. Czy tak zawsze będzie?
Caramoglie
Zarejestrowany Użytkownik

20 grudnia 2024, o 13:43

Może to jest jakiś problem w psychice? Nerwica, depresja.
Awatar użytkownika
MESJASZ

20 grudnia 2024, o 17:28

light pisze:
20 grudnia 2024, o 12:39
On ma 35 lat i pomimo to ma poważne problemy z erekcją ;/ Nie zawsze ale zdarza sie już co drugi stosunek. Poza tym mam wrażenie,że on przez to zupełnie unika seksu. Kiedyś kochaliśmy się częściej. Obecnie jedynie wtedy kiedy jak to wyproszę co jest dla mnie poniżające. Jestem wyrozumiała, próbowałam z nim o tym rozmawiać ale jak do sciany. Nie wiem czemu on jest przewrażliwiony na tym punkcie. Czy tak zawsze będzie?
Bez pociągu seksualnego, seks nie jest zbyt przyjemny, więc ja bym o ten seks nawet nie prosił drugiej strony.

Erekcja u mężczyzn nie jest tożsama z ochotą na seks co może się wydawać dziwne, ale może zachodzić sytuacja w której nie ma się ochoty na seks, a erekcja występuje.

Możliwe, że Twoj partner nie ma w ogóle ochoty na seks, mimo występującej erekcji co drugi raz jak to napisałaś.

Może być tak, że ma problemy z erekcją i przez to unika seksu, lub też tak, że nie ma ochoty, a erekcja i tak czasem wychodzi.

Niestety tylko On wie jak jest, i tylko Ty możez do tego dojść uzyskując od niego informacje.

Co poradzić? Jeżeli jesteś uzależniona od seksu możesz to leczyć z tego co wiem farmakologicznie, a jeżeli nie, to nie wiem, daj jemu pare miesięcy i może przejdzie, albo próbuj dalej z nim jakoś o tym rozmawiać.
watak

23 grudnia 2024, o 14:49

No nic dziwnego bo dla mężczyzn jest to zazwyczaj bardzo drażliwy temat. Tak wiec nie masz się co dziwić mu,że tak reaguje. Pewnie czuje się zestresowany, że nie może stanąć na wysokości zadania. Może powinien spróbować suplementów na erekcję? Bardzo często takie środki dają dobre działanie. Polecam Viamen
light
Nowy Użytkownik

7 stycznia 2025, o 11:51

No wiesz, może i by spróbował ale jak ja mu mam niby to zaproponować? Hej kochanie weź tabletkę ? ;/
watak

8 stycznia 2025, o 14:21

Kurdę to mam uczyć Cię takich rzeczy? Mam uczyć Cię jak rozmawiać ze swoim facetem? Dla niego jest to tak samo niekomfortowa sytuacja jak i dla Ciebie.
Porozmawiaj z nim - że coś trzeba z tym zrobić. Że są suplementy które mają pozytywny efekt na tego typu sprawny, żeby spróbował. Dla niego będzie to taka sama ulga jak i dla Ciebie. Musicie coś zrobić, bo tak przecież być nie może.
light
Nowy Użytkownik

9 stycznia 2025, o 11:29

Może i masz rację .Wczoraj z nimi porozmawiałam. Było trudno ale potem zagroziłam mu i powiedział, że nie wie co sie dzieje. Jeszcze niczego nie próbował. Powiedział,ze może sobie coś przetestować ale do lekarza się nie wybierze. Gdzie mogę kupić to o czym piszesz?
watak

13 stycznia 2025, o 14:54

My zamawialiśmy w sieci. MOżesz ewentualnie poszukać sobie stacjonarnie w aptekach ale dla mnie było bardziej komfortowo zamawiać przez internet.
ODPOWIEDZ