Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Miał ktoś taki objawy ?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Szymon2016
Zarejestrowany Użytkownik

13 marca 2016, o 19:35

Witam wszystkich. Ostatnio pojawił mi się dziwny objawy. W prawej nodze i ręce pojawiło mi się uczucie jakbym zaraz stracił nad nimi kontrolę.Przestał nimi ruszać. Do tego w tych kończynach mam takie uczucie ciągłego napięcia nie wiem jak to dokładnie określić.Taki stan ciągłej gotowości. Szczegolnie rano to mam ale też czasami po południu i wieczorem. Teraz akurat mam to uczucie.
"Jeśli chcesz być szczęśliwy, wyznacz sobie cel, który pokieruje Twoimi myślami, uwolni Twoją energię i zainspiruje nadzieję."
Awatar użytkownika
Kasia1977
Odważny i aktywny forumowicz

13 marca 2016, o 20:23

Bóle nerwicowe aż w oczy boli!!!!!! Większość nas tutaj przechodziła podobne stany. Nie masz się tak naprawde czym przejmować i chociaż ciężko Ci w to teraz uwierzyć za kilka dni minie. Może oczywiście przejść na coś innego, wszakże to nerwica. Ona uwielbia się nad nami pastwić :D ale nie wierz jej. Nie wpadaj w koło nerwicowe spowodowane objawami. To emocje Cię oszukują i próbują przejąć kontrolę. Nie dajemy się!!!!!! ;)
Bo jak nie my to kto ????????
Szymon2016

13 marca 2016, o 20:25

Kasia1977 pisze:Bóle nerwicowe aż w oczy boli!!!!!! Większość nas tutaj przechodziła podobne stany. Nie masz się tak naprawde czym przejmować i chociaż ciężko Ci w to teraz uwierzyć za kilka dni minie. Może oczywiście przejść na coś innego, wszakże to nerwica. Ona uwielbia się nad nami pastwić :D ale nie wierz jej. Nie wpadaj w koło nerwicowe spowodowane objawami. To emocje Cię oszukują i próbują przejąć kontrolę. Nie dajemy się!!!!!! ;)
Dzięki za odpowiedź :D
"Jeśli chcesz być szczęśliwy, wyznacz sobie cel, który pokieruje Twoimi myślami, uwolni Twoją energię i zainspiruje nadzieję."
kucyki46
Gość

13 marca 2016, o 22:46

Śmiesznie to przedstawiłeś Szymek :) Ja bym raczej stawiał, że to zespół niespokojnej ręki i nogi! albo MASKA!! <wesoły>
strzelec

13 marca 2016, o 22:58

Witam. Moim zdaniem to media nakręcają w nas te choroby. Co druga reklama to reklama leków i najróżniejszych chorób a na nerwicowca to działa. Obejrzy taką reklamę i doszukuje się podobieństwa w swoich dolegliwościach
Awatar użytkownika
schanis22

13 marca 2016, o 23:00

Dokładnie świata zwariował ;) do wszystkiego trzeba podchodzić z dystansem .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
ODPOWIEDZ