Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
-
norbert7
- Zarejestrowany Użytkownik
28 kwietnia 2017, o 19:02
Witam po bardzo długim czasie:)
Chciałem Was powiadomić, że czuje się duuużo lepiej. Nie jestem "zdrowy" do końca ale wszystko jest na jak najlepszej drodze.
Mam teraz sporo stresu i muszę poukładać pewne sprawy ale w wolnym czasie chciałbym się z wami podzielić moimi przeżyciami o ile ktokolwiek chce to czytać

Mam również sporo pytań bo myślę, że czas najwyższy rozprawić się z tym raz na zawsze.
Pozdrawiam serdecznie.
Norbert.
-
WWA
- Zarejestrowany Użytkownik
28 kwietnia 2017, o 20:14
Super

Bylem juz samobojca, mordercą, schizofrenikiem, chadowcem, gejem, ksiedzem, utracilem sens swojego zycia, mialem raka w tylku I w mozgu, nie kochalem swojej dziewczyny I ona nie kochala mnie, potrzebowalem akceptacji, a teraz mam to wszystko w dupie. :)
-
Ardiano K-ce
- Odważny i aktywny forumowicz
28 kwietnia 2017, o 20:20
Nie żyjesz chwilą obecną,to żyjesz w własnej głowie.Przeszłość i przyszłość istnieją,jedynie w twojej głowie.
wyjdź ze swojej głowy i zacznij żyć,bo sensem i prawdziwym celem życia,jest życie samo w sobie.