Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Myślenie w 3 osobie
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
Dokładnie dialog wewnętrzny , jest bardzo ważny i jak najbardziej normalny ja tez tak robię .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Tak, tak doszukuj się dalej we wszystkim schizofrenii a zapewne "dobrze" na tym lękowo wyjdziesz 

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- Edward27
Pytałem się o ten sam "problem" co założyciel wątku dwóch specjalistów (psychologów), którzy twierdzili, że to jest normalny "objaw". Też tak mam. Jednak u siebie zauważyłem nasilony dialog wewnętrzny przy jakiś problemach życia codziennego. 

Mały chłopczyk w dużym ciele w zwariowanym świecie 

- dziwny123
Czasem potrafią o 180 stopni zmienić nastawienie do świata. Kiedyś lubiłem psy, bardzo lubiłem spędzać czas z psami dziadków. Odkąd zacząłem doświadczać natręctw dialogowych związanych z psami, zacząłem nienawidzić psów i pragnąć, by wszystkie psy na świecie powyzdychały w męczarniach, a miłośnicy psów zostali ukarani za to, że lubią psy.