Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ciągłe myślenie o nerwicy i skanowanie swojego ciała i zachowania
-
- Nowy Użytkownik
Cześć! Czy macie tak, że myślicie sobie, że gdybyście nie myśleli, że macie nerwice to byście jej nie mieli? Otwieram oczy i się zaczyna myślenie w kółko tego samego- a jakbym się zachowała gdyby nie nerwica, a czy też byłabym senna gdyby nie nerwica i tak milion przykładów mogłabym tu podać, wszystko przypisuje nerwicy. Ponadto mam wrażenie, że tracę swoje życie na ciągłym martwieniu się, że moje życie wyglądałoby lepiej, że byłabym szczęśliwsza i mam taki lęk, że nie korzystam z niego w 100%… ciągle skanuje swoje ciało i chęci. Zanim zaczęłam brać leki to strasznie się bałam, że dostanę depresji lub, że moje objawy świadczą o depresji…
- Kraken
- Nowy Użytkownik
Mam dokładnie to samo. W dodatku natrętne myśli zaczęły się pojawiać koszmary senne i dziesiątki objawów psychicznych i fizycznym. Łączmy się w bólu ale damy rade! Bo jak nie my to kto.Aaandziaa pisze: ↑6 września 2024, o 12:55Cześć! Czy macie tak, że myślicie sobie, że gdybyście nie myśleli, że macie nerwice to byście jej nie mieli? Otwieram oczy i się zaczyna myślenie w kółko tego samego- a jakbym się zachowała gdyby nie nerwica, a czy też byłabym senna gdyby nie nerwica i tak milion przykładów mogłabym tu podać, wszystko przypisuje nerwicy. Ponadto mam wrażenie, że tracę swoje życie na ciągłym martwieniu się, że moje życie wyglądałoby lepiej, że byłabym szczęśliwsza i mam taki lęk, że nie korzystam z niego w 100%… ciągle skanuje swoje ciało i chęci. Zanim zaczęłam brać leki to strasznie się bałam, że dostanę depresji lub, że moje objawy świadczą o depresji…