Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Laserowa korekcja wzroku
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Od lat noszę okulary i mam już trochę dość, szczególnie latem, kiedy parują albo zsuwają się z nosa. Myślę nad laserową korekcją, ale trochę mnie przeraża wizja grzebania przy oczach. Czy ktoś decydował się na taki zabieg i może powiedzieć, jak to wygląda w praktyce?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mam kilka koleżanek, które robiły laserową korekcję i z tego co mówiły – to wcale nie jest takie straszne, jak się wydaje. Wszystko podobno trwa dosłownie chwilę, a efekty są praktycznie od razu. Jedna z nich ogarniała to tutaj: https://voigtklinikaoka.pl/laserowa-korekcja-wzroku/ i mówiła, że było bardzo spokojnie i bez żadnych komplikacji. Fajne jest to, że robią wcześniej szczegółowe badania i nie biorą każdego "z marszu", tylko sprawdzają, czy faktycznie się nadajesz. Ja się jeszcze zastanawiam, ale jak już się zdecyduję, to pewnie pójdę tym samym tropem.